Картопляні котлети з фаршем всередині
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на вечерю для всієї родини? Тоді спробуйте картопляні котлети з фаршем всередині. Такі фаршировані страви користуються великою популярністю у господинь по всьому світу.
Якщо вам цікаво знати, як приготувати картопляні котлети з фаршем всередині, то уважно прочитайте цей рецепт. Ви можете урізноманітнити його, додавши в фарш трохи грибів. Подавати такі фаршировані котлетки найкраще зі сметаною.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Картопля - 5-7 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 200-300 грам
- Сіль і перець, оливкова олія, сухарі паніровочні - За смаком
Насамперед вам необхідно приготувати щось на зразок картопляного тіста. Для цього картоплю очистіть від шкірки, вимийте і наріжте на невеликі шматочки, щоб вона швидше зварилася. Помістіть картопля в каструльку, залийте чистою питною водою і відваріть до повної готовності в підсоленій воді. Потім перетворіть картопля в пюре, вбийте в нього яйце, додайте сіль і перець, а також борошно. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і відставте поки в сторону.
Тепер вам необхідно зайнятися начинкою. Для цього розігрійте сковорідку з рослинним маслом, обсмажте на ній до золотистого відтінку нарізану дрібними кубиками очищений ріпчасту цибулю і часничок. Туди ж додайте сирий фарш. Обсмажуйте його до повної готовності, поки він не стане коричневого відтінку.
Тепер вам необхідно сформувати котлетки. Для цього викладайте собі на долоню картопляне тісто, формуйте з нього круглий коржик. У центр кожного коржика покладіть чайну ложку м'ясного фаршу, сформуйте своєрідні довгасті котлетки.
У невелику тарілочку висипте панірувальні сухарі. Якщо у вас немає їх під рукою, то ви можете приготувати їх самостійно, подрібнивши в кавомолці висушений хліб. Кожну сфорязикну з картоплі котлетку обваляти в панірувальних сухарях з усіх боків.
Розігрійте в чистій сковороді оливкову олію, обсмажуйте на середньому жарі картопляні котлетки до золотистої скоринки з усіх боків. Подавайте готову страву з зеленню і сметанкою.