Рецепт Курячі котлети з сиром всередині фото

Курячі котлети з сиром всередині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Ці ніжні котлетки обожнює вся сім'я. Вони виходять соковитими, ароматними і низькокалорійними. Якщо приготувати їх на пару і подати з салатом, можна отримати відмінне дієтичне блюдо.

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати курячі котлети з сиром всередині. Вони виходять досить соковитими, але можна додатково подавати соус, вершково-часниковий або ж томатний.

На гарнір добре підходить відварну картоплю, крупи і салати.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сир середньої твердості - 200 грам (можна вибрати будь-який сир)
  • Кнопка - 200 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Свіжа зелень - За смаком
курячі котлети з сиром всередині - фото крок 1
Розкришіть батон на дрібні шматочки і залийте свіжим молоком. Дайте батону розмокнути. Розімніть м'якоть вилкою.
курячі котлети з сиром всередині - фото крок 2
Підготуйте куряче філе. Вимийте його і просушіть. Потім наріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку, щоб приготувати фарш. Якщо у вас немає м'ясорубки, то м'ясо можна дрібно порубати ножем.
курячі котлети з сиром всередині - фото крок 3
У фарш додайте сіль і перець за смаком. Туди ж відправте хлібний м'якуш. Добре вимішайте фарш. При бажанні туди можна додати дрібно посічену свіжу зелень.
курячі котлети з сиром всередині - фото крок 4
Наріжте сир брусочками приблизно 4-5 сантиметрів завдовжки. Змочіть руки і сформуйте котлетки, поміщаючи сир всередину. Зробіть котлетки щільними, щоб сир не витікав при смаженні. Кожну котлету обваляйте в паніровці.
курячі котлети з сиром всередині - фото крок 5
Смажити котлетки потрібно на сковороді з рослинним маслом. На кожній стороні обсмажувати котлетку потрібно близько 2 хвилин. Завдяки паніровці на поверхні утворюється золотава скоринка.

Схожі рецепти