Млинці з яловичим серцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете уникнути банальних начинок для млинців, спробуйте фарширувати їх яловичим серцем. Ви отримаєте оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівною знайде місце на вашому столі.
Вам буде потрібно досить багато часу для приготування начинки з яловичого серця, тому почніть з неї. Добре промийте серце, поріжте, відмочити у воді з оцтом і відваріть з цибулею і морквою до готовності. Зваріть яйце круто і натріть його на тертці. Готові овочі і серце пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, вершковим маслом. Приправити сіллю і poperčite, додайте трохи бульйону і збийте міксером. Потім замішайте тісто на млинці і випікання їх. Загорніть начинку в млинчики, згорніть їх конвертиком і обсмажте до рум'яної скоринки. При подачі на стіл, полийте сметаною. Смачного!
- Яловиче серце - 500 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
В першу чергу потрібно зробити начинку. Для цього я яловичого серця зріжте судини і жир, добре промийте його, поріжте на шматки і замочіть у воді з оцтом на 3 годину. Потім киньте серце в каструлю з киплячою водою, туди ж додайте цибулину і моркву. Варіть протягом 1, 5 годин. Потім пропустіть м'ясо і овочі через м'ясорубку, змішайте з потертим на тертці відварною яйцем, вершковим маслом, сіллю і перцем. Додайте трохи бульйону і збийте міксером, або ще раз пропустіть через м'ясорубку.
Потім замісити тісто для млинців. Для цього збийте яйце з дрібкою солі і цукром, додайте борошно, молоко і рослинне масло. Розмішайте до отримання однорідної маси.
Випікайте тонкі млинці на сильно розігрітій сковороді. На готові млинці викладіть по 1, 5-2 столових ложки начинки.
І загорніть конвертиком.
Розігрійте на сковороді суміш рослинного і вершкового масла і обсмажте згорнуті млинчики до рум'яної скоринки.