Рецепт Млинці з яловичим серцем фото

Млинці з яловичим серцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Серце
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Млинці

Якщо хочете уникнути банальних начинок для млинців, спробуйте фарширувати їх яловичим серцем. Ви отримаєте оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівною знайде місце на вашому столі.

Вам буде потрібно досить багато часу для приготування начинки з яловичого серця, тому почніть з неї. Добре промийте серце, поріжте, відмочити у воді з оцтом і відваріть з цибулею і морквою до готовності. Зваріть яйце круто і натріть його на тертці. Готові овочі і серце пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, вершковим маслом. Приправити сіллю і poperčite, додайте трохи бульйону і збийте міксером. Потім замішайте тісто на млинці і випікання їх. Загорніть начинку в млинчики, згорніть їх конвертиком і обсмажте до рум'яної скоринки. При подачі на стіл, полийте сметаною. Смачного!

  • Яловиче серце - 500 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно - 1, 5-2 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
млинці з яловичим серцем - фото крок 1
В першу чергу потрібно зробити начинку. Для цього я яловичого серця зріжте судини і жир, добре промийте його, поріжте на шматки і замочіть у воді з оцтом на 3 годину. Потім киньте серце в каструлю з киплячою водою, туди ж додайте цибулину і моркву. Варіть протягом 1, 5 годин. Потім пропустіть м'ясо і овочі через м'ясорубку, змішайте з потертим на тертці відварною яйцем, вершковим маслом, сіллю і перцем. Додайте трохи бульйону і збийте міксером, або ще раз пропустіть через м'ясорубку.
млинці з яловичим серцем - фото крок 2
Потім замісити тісто для млинців. Для цього збийте яйце з дрібкою солі і цукром, додайте борошно, молоко і рослинне масло. Розмішайте до отримання однорідної маси.
млинці з яловичим серцем - фото крок 3
Випікайте тонкі млинці на сильно розігрітій сковороді. На готові млинці викладіть по 1, 5-2 столових ложки начинки.
млинці з яловичим серцем - фото крок 4
І загорніть конвертиком.
млинці з яловичим серцем - фото крок 5
Розігрійте на сковороді суміш рослинного і вершкового масла і обсмажте згорнуті млинчики до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти