Рецепт Млинці з яловичим серцем фото

Млинці з яловичим серцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Серце
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Якщо хочете уникнути банальних начинок для млинців, спробуйте фарширувати їх яловичим серцем. Ви отримаєте оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівною знайде місце на вашому столі.

Опис приготування:

Вам буде потрібно досить багато часу для приготування начинки з яловичого серця, тому почніть з неї. Добре промийте серце, поріжте, відмочити у воді з оцтом і відваріть з цибулею і морквою до готовності. Зваріть яйце круто і натріть його на тертці. Готові овочі і серце пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, вершковим маслом. Приправити сіллю і poperčite, додайте трохи бульйону і збийте міксером. Потім замішайте тісто на млинці і випікання їх. Загорніть начинку в млинчики, згорніть їх конвертиком і обсмажте до рум'яної скоринки. При подачі на стіл, полийте сметаною. Смачного!

  • Яловиче серце - 500 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно - 1, 5-2 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
млинці з яловичим серцем - фото крок 1
В першу чергу потрібно зробити начинку. Для цього я яловичого серця зріжте судини і жир, добре промийте його, поріжте на шматки і замочіть у воді з оцтом на 3 годину. Потім киньте серце в каструлю з киплячою водою, туди ж додайте цибулину і моркву. Варіть протягом 1, 5 годин. Потім пропустіть м'ясо і овочі через м'ясорубку, змішайте з потертим на тертці відварною яйцем, вершковим маслом, сіллю і перцем. Додайте трохи бульйону і збийте міксером, або ще раз пропустіть через м'ясорубку.
млинці з яловичим серцем - фото крок 2
Потім замісити тісто для млинців. Для цього збийте яйце з дрібкою солі і цукром, додайте борошно, молоко і рослинне масло. Розмішайте до отримання однорідної маси.
млинці з яловичим серцем - фото крок 3
Випікайте тонкі млинці на сильно розігрітій сковороді. На готові млинці викладіть по 1, 5-2 столових ложки начинки.
млинці з яловичим серцем - фото крок 4
І загорніть конвертиком.
млинці з яловичим серцем - фото крок 5
Розігрійте на сковороді суміш рослинного і вершкового масла і обсмажте згорнуті млинчики до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти