Рецепт Пиріжки з серцем фото

Пиріжки з серцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Дріжджове тісто , Серце
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Пиріжки з яловичим серцем я готую з дріжджового тіста. Окремо готую начинку, тісто і потім запікаю їх в духовці. Найдовше ходить тісто, на це піде близько 3 годин.

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з серцем?

1. Просійте борошно. Розведіть дріжджі і цукор у теплій воді (півсклянки). Залиште на 20 хвилин.

2. Через 20 хвилин всипте в каструлю половину кількості борошна, додайте дріжджі, перемішайте і залиште на годину під кухонним рушником в теплому місці.

3. Через годину-півтори вбийте в тісто жовтки, приправити сіллю, влийте тепле молоко, розм'якшене вершкове масло і борошно. Замісити тісто на присипаному борошном столі. Якщо липне до рук, додайте ще борошна. Викладіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште ще на годину-півтора.

4. Візьмемося за начинку. Цибуля чистий, наріжте дрібними кубиками. Обсмажте на середньому вогні на олії до м'якості.

5. Варене серце пропустіть через м'ясорубку.

6. У мисці змішайте подрібнене серце, смажену цибулю і варений рис. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

7. Розкачайте тісто, його товщина повинна бути півсантиметра. Кухлем або блюдцем виріжте з тіста кружки.

8. Викладіть на гуртки з тіста по ложці начинки і защипніть краю.

9. Викладіть пиріжки на застелений пергаментом деко.

10. Змастіть пиріжки збитим яйцем.

11. Випікайте пиріжки з серцем в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.

Приємного аппаппетіта!

  • Яловиче серце варене - 300 грам
  • Рис варений - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 400 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Яєчні желкі - 3 штуки
Як приготувати пиріжки з серцем?

1. Просійте борошно. Розведіть дріжджі і цукор у теплій воді (півсклянки). Залиште на 20 хвилин.

2. Через 20 хвилин всипте в каструлю половину кількості борошна, додайте дріжджі, перемішайте і залиште на годину під кухонним рушником в теплому місці.

3. Через годину-півтори вбийте в тісто жовтки, приправити сіллю, влийте тепле молоко, розм'якшене вершкове масло і борошно. Замісити тісто на присипаному борошном столі. Якщо липне до рук, додайте ще борошна. Викладіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште ще на годину-півтора.

4. Візьмемося за начинку. Цибуля чистий, наріжте дрібними кубиками. Обсмажте на середньому вогні на олії до м'якості.

5. Варене серце пропустіть через м'ясорубку.

6. У мисці змішайте подрібнене серце, смажену цибулю і варений рис. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

7. Розкачайте тісто, його товщина повинна бути півсантиметра. Кухлем або блюдцем виріжте з тіста кружки.

8. Викладіть на гуртки з тіста по ложці начинки і защипніть краю.

9. Викладіть пиріжки на застелений пергаментом деко.

10. Змастіть пиріжки збитим яйцем.

11. Випікайте пиріжки з серцем в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.

Приємного аппаппетіта!

Схожі рецепти