Пиріг з черевцями лосося
(покроковий рецепт з фото)
Наслідки випічка - це відмінний варіант ситної закуски. Спробуйте приготувати досить простий, але неймовірно смачний пиріг з черевцями лосося. Порадуйте себе і своїх близьких.
Якщо ви вирішили зробити пиріг з черевцями лосося в домашніх умовах, але у вас під рукою не виявилося потрібної риби - це не біда. Даний рецепт підійде для будь-якого виду червоною і навіть білої риби. При бажанні також можна додати свіжу зелень або улюблені спеції для риби.
- Черевця лосося або сьомги - 500 грам
- Тісто - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Якщо ви ще не знаєте, як зробити пиріг з черевцями лосося, тоді уважно прочитайте цей рецепт. Для початку необхідно зайнятися рибою. Її слід очистити від шкірки і кісток, ретельно відділяючи тільки філе. Потім нарізати черевця на невеликі кубики.
2. У даного рецепта є один секрет - це додаткові інгредієнти начинки. Цибулину слід очистити і нарізати дрібними кубиками, додати до риби. Картоплину вимити, очистити і натерти на тертці. Досить взяти одну середню картоплину, адже її функція в блюді лише взяти на себе надлишки виділяється рибою жиру. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні додати і інші спеції.
3. Пиріг з черевцями лосося в домашніх умовах можна готувати з будь-яким тестом. В даному варіанті використовується листкове. Його необхідно трохи розкачати по присипаної борошном поверхні.
4. На одну половину аркуша слід викласти начинку і розрівняти, залишаючи пусте місце по краях тесту.
5. Акуратно загорнути лист з пустого краю і щільно защипнути краю. Теж саме зробити і з іншим листом тесту і начинкою.
6. Форму для запікання або деко змастити злегка рослинним маслом. Викласти пироги і змастити злегка збитим яйцем. Надіслати в попередньо розігріту духовку на 20-25 хвилин.
7. Поява рум'яної скоринки сигналізує про те, що пироги можна дістати з духовки. Трохи остудити і подавати до столу, розрізавши на порційні шматочки.