Пиріг з черевцями сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Пироги - дивовижне блюдо для всієї родини. Рецепт приготування пирога з черевцями сьомги відмінно підійде тим, кого стомлює довга метушня з тестом, адже це буде легко і швидко!
Насолоджуйтеся цим простим рецептом, і пам'ятайте: коли гості вже на порозі, це відмінний і швидкий рецепт. Пиріг з черевцями сьомги підійде як для закусок, так і для повноцінного страви! Дивовижне поєднання простих інгредієнтів призведе рідних в захват. А щоб зовсім полегшити задачу, пропоную рецепт пирога з черевцями сьомги з фото, хай щастить!
- Черевце сьомги - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (кількість лука Ви можете змінити на свій смак)
- Готове дріжджове тісто - 300 грам
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець і приправи - За смаком
1. Отже, Ви вже заінтриговані, і виникає питання: все-таки як приготувати пиріг з черевцями сьомги? Для початку наріжте інгредієнти. Попередньо промийте картопля під холодною проточною водою, найкраще нарізати його тонкими кільцями або часточками.
Простий рецепт пирога з черевцями сьомги полягає в швидкості приготування! І незабаром Ви в цьому переконаєтеся. Очистіть і наріжте цибулю кільцями, а тим, хто не хоче через лука сльози проливати, раджу лезо ножа змочувати холодною водою.
Простий рецепт пирога з черевцями сьомги полягає в швидкості приготування! І незабаром Ви в цьому переконаєтеся. Очистіть і наріжте цибулю кільцями, а тим, хто не хоче через лука сльози проливати, раджу лезо ножа змочувати холодною водою.
2. Тепер, коли монотонна нарізка інгредієнтів закінчилася, візьміть тісто. Краще необхідно розморозити його під час приготування інгредієнтів, це заощадить багато часу!
Щоб тісто не прилипало, присипте борошном робочу поверхню столу, розділіть тісто на дві рівні частини, першу з яких розкачайте до млинця товщиною в 1 сантиметр.
Займемося формою! Дуже важливо змастити форму для випікання маслом, тоді пиріг вийде м'яким і не пригорить (і не забудьте про бортики форми).
Розподіліть першу частину тесту, яку вже розкатали, по формі, відправте слідом картопля, посоліть на свій смак.
Щоб тісто не прилипало, присипте борошном робочу поверхню столу, розділіть тісто на дві рівні частини, першу з яких розкачайте до млинця товщиною в 1 сантиметр.
Займемося формою! Дуже важливо змастити форму для випікання маслом, тоді пиріг вийде м'яким і не пригорить (і не забудьте про бортики форми).
Розподіліть першу частину тесту, яку вже розкатали, по формі, відправте слідом картопля, посоліть на свій смак.
3. Картопля вже в формі? Йдемо далі!
4. Тепер сміливо викладайте в форму нарізану сьомгу, варіацій багато - Ви можете нарізати її кубиками або, наприклад, смужками. Далі необхідно поперчити і можливо приправити рибу і викласти шар цибулі.
5. Майже готовий! Зараз накрийте всі верстви пирога рештою тестом, попередньо теж розкатаним, змастіть пиріг сирим яйцем (тут потрібно трохи збити його, щоб змішати жовток і білок в однорідну масу), можна скористатися кулінарної пензликом.
Важливий момент: в центрі пирога зробіть невеликий отвір, тоді всі інгредієнти добре пропекутся!
Важливий момент: в центрі пирога зробіть невеликий отвір, тоді всі інгредієнти добре пропекутся!
6. Розігрійте духовку до 220 градусів, помістіть туди пиріг і випікайте протягом 40-45 хвилин, до отримання рум'яної золотистої скоринки.