Простий пиріг із сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Не завжди потрібно готувати якесь гаряче блюдо на вечерю. Можна зробити і ситну випічку, яка легко замінить основне блюдо. А так же ви будете здивовані тому, як швидко це вийде зробити.
І знову повторююся: майте завжди при собі готове тісто в морозилці. Воно не раз вас врятує! Ось і у мене прийшов його черга. Тому ви тепер можете дізнатися про те, як приготувати простий пиріг з сьомги. Щоб рецепт став ще простіше, вам слід купити консервовану рибу, тоді доходити до готовності буде тільки тісто.
- Сьомга консервована - 2 штуки (в банках)
- Листкове тісто дріжджове - 1 штука (пачка)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Приправа - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Тісто розморозити. Деко змастіть маслом. На ньому розтягніть половину тіста.
З баночки з сьомгою злийте рідину. Рибу розімніть вилкою.
Очистіть цибулю. Дрібно наріжте його і додайте до сьомзі. Начинку перемішайте з приправою і перцем.
Начинку розкладіть на тесті, залишаючи вільними краї з усіх боків.
Закрийте начинку другою частиною тіста. Закріпіть тісто по краях. Скріплюйте добре, щоб в процесі запікання пиріг "не розкрився" .
Поставте пиріг в духовку на 7 хвилин при 220 градусах, потім температуру знизьте до 160 градусів і запікайте ще 15 хвилин. Смачного!