Рецепт Пиріг з сьомги фото

Пиріг з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Листкове тісто, Кабачок, Сьомга
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Сьомга - дуже смачна риба, але чомусь її нечасто додають в випічку. Розповім, як приготувати пиріг з сьомги в домашніх умовах. Готується на основі листкового тіста з кабачками, цибулею і сиром.

Рецепт дозволяє експериментувати як з інгредієнтами, так і з розмірами самого пирога. Я запікав в компактній довгастої форми, не використовуючи всі тісто. Можна зробити пиріг хоч круглим, хоч квадратним, від цього він вийде не менш смачним. Вдалого приготування!

  • Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
  • Сьомга - 350 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 70 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
пиріг з сьомги - фото крок 1
Підготуємо необхідний набір інгредієнтів.
пиріг з сьомги - фото крок 2
Кабачки промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями. Лук очищаємо і подрібнюємо.
пиріг з сьомги - фото крок 3
Обсмажуємо на олії цибулю до золотистого. Додаємо кабачки. Солимо і перчимо до смаку, смажимо до готовності. Сир тремо на тертці, а сьомгу нарізаємо невеликими шматочками.
пиріг з сьомги - фото крок 4
Розморожене листкове тісто розкачати. Вставка в формі листа, зробіть проколи вилкою. Висипаємо половину тертого сиру.
пиріг з сьомги - фото крок 5
Викладаємо сьомгу.
пиріг з сьомги - фото крок 6
Додаємо кабачки з цибулею.
пиріг з сьомги - фото крок 7
Висипаємо залишився сир. Збиваємо яйця з вершками і сіллю. Заливаємо цією масою пиріг, відправляємо його в духовку на 25 хвилин. Температура - 190 градусів.
пиріг з сьомги - фото крок 8
Готово!
пиріг з сьомги - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти