Пиріг в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пароварка - дуже корисна побутова техніка на кухні. Вона допомагає зробити страви менш калорійними і просто незамінна для тих, хто прагне до здорового харчування. І навіть випічку в ній можна запекти!
Опис приготування:
З огляду на, що десерт вийде низькокалорійним, то йому взагалі немає рівних. Приголомшливий кисло-солодкий смак, красивий колір і мокра текстура - ось такий вийшла оригінальна випічка. Подивіться, як приготувати пиріг в пароварці з малиною. Замість пшеничного борошна використовується житнє, а це значить, що буде більше користі.
- Малина - 200 грам
- Волоський горіх - 60 грам
- Яйце - 4 штуки
- Борошно житнє - 2 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
Малину подрібніть в блендері. Якщо вона заморожена, то попередньо необхідно розморозити її.
Окремо подрібніть горіхи.
Жовтки відокремте від білків. Жовтки перемішайте з горіхами.
Потім перемішайте малину з цукром і борошном.
В іншому посуді збийте білки до стійких піків.
Акуратно змішайте білки, ягідну і горіхову маси.
Візьміть чашу для пароварки. Застелите її харчовою плівкою. Влийте тісто.
Поставте пиріг в пароварку на 45 хвилин. Їжте його, коли він охолоне. Приємного чаювання!