Рецепт Пиріг в пароварці фото

Пиріг в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина , Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пароварка - дуже корисна побутова техніка на кухні. Вона допомагає зробити страви менш калорійними і просто незамінна для тих, хто прагне до здорового харчування. І навіть випічку в ній можна запекти!

Опис приготування:

З огляду на, що десерт вийде низькокалорійним, то йому взагалі немає рівних. Приголомшливий кисло-солодкий смак, красивий колір і мокра текстура - ось такий вийшла оригінальна випічка. Подивіться, як приготувати пиріг в пароварці з малиною. Замість пшеничного борошна використовується житнє, а це значить, що буде більше користі.

  • Малина - 200 грам
  • Волоський горіх - 60 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно житнє - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
пиріг в пароварці - фото крок 1
Малину подрібніть в блендері. Якщо вона заморожена, то попередньо необхідно розморозити її.
пиріг в пароварці - фото крок 2
Окремо подрібніть горіхи.
пиріг в пароварці - фото крок 3
Жовтки відокремте від білків. Жовтки перемішайте з горіхами.
пиріг в пароварці - фото крок 4
Потім перемішайте малину з цукром і борошном.
пиріг в пароварці - фото крок 5
В іншому посуді збийте білки до стійких піків.
пиріг в пароварці - фото крок 6
Акуратно змішайте білки, ягідну і горіхову маси.
пиріг в пароварці - фото крок 7
Візьміть чашу для пароварки. Застелите її харчовою плівкою. Влийте тісто.
пиріг в пароварці - фото крок 8
Поставте пиріг в пароварку на 45 хвилин. Їжте його, коли він охолоне. Приємного чаювання!

Схожі рецепти