Підлива до спагетті з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Підлива до спагетті з фаршем - страва, яке не потребує особливої кулінарної вправності або якихось важкодоступних інгредієнтів. Зробити його просто, як двічі два. Розповідаю, як.
Спагеті - класна штука. Дуже просте в приготуванні блюдо, яке ніколи не набридає, оскільки його можна постійно подавати з різними соусами і підливками. Сьогодні я розповім, як зробити підливу з фаршу до спагетті - таке блюдо займе у вас не більше півгодини на приготування, проте його смак порадує всіх ваших їдців. Удачі в приготуванні!
- Фарш - 450 грам
- Томатна паста - 400 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
У каструлю наливаємо достатню кількість води для варіння спагетті, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Тим часом займаємося підливою.
У підходящої для гасіння підливи жаровні розігріваємо оливкове масло.
Кладемо в жаровню фарш, обсмажуємо до легкого коричневого кольору.
Додаємо дрібно нарізану цибулю, через пару хвилин - дрібно нарізаний часник. Готуємо 1-2 хвилини, помішуючи, на середньому вогні.
Тепер додаємо в жаровню томатну пасту і спеції. Перемішуємо і тушкуємо 15-20 хвилин на середньому вогні під кришкою.
Спагеті відварюємо в киплячій підсоленій воді стільки, скільки вказано на упаковці.
Змішуємо спагетті з підливою, якщо треба - додаємо спеції, сіль, перець, свіжу зелень. Посипаємо тертим сиром. Подаємо негайно.