Запечені спагетті з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування запечених спагетті з яловичим фаршем, сиром чеддер і соусом з помідорів і базиліка.
Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді обсмажити яловичий фарш до коричневого кольору. Додати соус в сковороду і добре перемішати. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні.
Між іншим, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 - 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Змішати макарони і м'ясну суміш, викласти в форму для випічки. Посипати сиром і запікати протягом 30 хвилин, поки сир не розплавиться.
- Яловичого фаршу - 220 грам
- Соуса из помидоров и базилика- 480 грам
- Спагетті - 450 грам
- Сиру чеддер - 1 Склянка
Між іншим, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 - 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Змішати макарони і м'ясну суміш, викласти в форму для випічки. Посипати сиром і запікати протягом 30 хвилин, поки сир не розплавиться.