Рецепт Запечені спагетті з яловичим фаршем фото

Запечені спагетті з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Простий рецепт приготування запечених спагетті з яловичим фаршем, сиром чеддер і соусом з помідорів і базиліка.

Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді обсмажити яловичий фарш до коричневого кольору. Додати соус в сковороду і добре перемішати. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні.

Між іншим, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 - 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Змішати макарони і м'ясну суміш, викласти в форму для випічки. Посипати сиром і запікати протягом 30 хвилин, поки сир не розплавиться.


  • Яловичого фаршу - 220 грам
  • Соуса из помидоров и базилика- 480 грам
  • Спагетті - 450 грам
  • Сиру чеддер - 1 Склянка
Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді обсмажити яловичий фарш до коричневого кольору. Додати соус в сковороду і добре перемішати. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні.

Між іншим, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити протягом 8 - 10 хвилин, до готовності. Злити воду. Змішати макарони і м'ясну суміш, викласти в форму для випічки. Посипати сиром і запікати протягом 30 хвилин, поки сир не розплавиться.

Схожі рецепти