Соус з фаршем для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
По традиції, спагетті зазвичай подаються з яким-небудь соусом. Сьогодні я розповім, як зробити соус з фаршем для спагетті - один з найбільш популярних як в Італії, так і за її межами.
Відваріть спагетті, зробіть простий соус з фаршем для спагетті - і чудовий обід або вечерю в італійському стилі готовий. Мені подобається ця страва своєю простотою приготування - по суті, тут справ на 5-10 хвилин активної роботи плюс ще 10-15 хвилин соус гаситься без нашої участі. Однак готову страву за смаком виходить найвищого класу, особливо якщо не поскупитися на хороші спеції. Рекомендую!
- Фарш яловичий - 350 грам
- Томатна паста - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Базилік свіжий - За смаком (по бажанню)
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Помідори - 2 штуки
У сковороді розігрійте оливкову олію.
Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і кубиками нарізані помідори 2-3 хвилини, після чого додаємо в сковороду фарш (фарш попередньо потрібно посолити і поперчити за смаком). Перемішуємо і смажимо 5 хвилин.
Додаємо томатну пасту.
Доводимо соус до кипіння і тушкуємо близько 10-15 хвилин на повільному вогні, поки соус не загусне.
За пару хвилин до готовності регулюємо соус на смак - додаємо спеції, свіжу зелень (найкраще базилік, але можна і іншу), лимонний сік.
Знімаємо з вогню і подаємо до столу разом з відвареними до готовності спагетті. Смачного!