Рецепт Соус з фаршем для спагетті фото

Соус з фаршем для спагетті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Спагеті, Соуси

По традиції, спагетті зазвичай подаються з яким-небудь соусом. Сьогодні я розповім, як зробити соус з фаршем для спагетті - один з найбільш популярних як в Італії, так і за її межами.

Відваріть спагетті, зробіть простий соус з фаршем для спагетті - і чудовий обід або вечерю в італійському стилі готовий. Мені подобається ця страва своєю простотою приготування - по суті, тут справ на 5-10 хвилин активної роботи плюс ще 10-15 хвилин соус гаситься без нашої участі. Однак готову страву за смаком виходить найвищого класу, особливо якщо не поскупитися на хороші спеції. Рекомендую!

  • Фарш яловичий - 350 грам
  • Томатна паста - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Базилік свіжий - За смаком (по бажанню)
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
  • Помідори - 2 штуки
соус з фаршем для спагетті - фото крок 1
У сковороді розігрійте оливкову олію.
соус з фаршем для спагетті - фото крок 2
Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і кубиками нарізані помідори 2-3 хвилини, після чого додаємо в сковороду фарш (фарш попередньо потрібно посолити і поперчити за смаком). Перемішуємо і смажимо 5 хвилин.
соус з фаршем для спагетті - фото крок 3
Додаємо томатну пасту.
соус з фаршем для спагетті - фото крок 4
Доводимо соус до кипіння і тушкуємо близько 10-15 хвилин на повільному вогні, поки соус не загусне.
соус з фаршем для спагетті - фото крок 5
За пару хвилин до готовності регулюємо соус на смак - додаємо спеції, свіжу зелень (найкраще базилік, але можна і іншу), лимонний сік.
соус з фаршем для спагетті - фото крок 6
Знімаємо з вогню і подаємо до столу разом з відвареними до готовності спагетті. Смачного!

Схожі рецепти