Рецепт Підлива з фаршем фото

Підлива з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Підлива - це відмінне доповнення до других страв. Подавайте її з кашею або макаронами, їжте з хлібом або з картоплею. Оцініть самі простоту страви, як приготувати підливу з фаршем.

Можна використовувати не тільки м'ясо або гриби, тут відмінно підійде будь-який фарш (курячий, свинячий, яловичий та інше). Можна зробити томатну підливу або вершкову. Подавайте її відразу після приготування або з'їжте протягом дня. Всього півгодини і смачна вершкова підлива у вас на столі.

  • Свинячий жир або вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Фарш свинячий - 350 грам
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Молоко - 4 склянки
  • Куряча приправа - 1 Чайна ложка
  • Сіль, мелений перець - За смаком
підлива з фаршем - фото крок 1
1. Поставте на вогонь сковороду і розігрійте гарненько. Викладіть свинячий фарш і розімніть його лопаткою.
підлива з фаршем - фото крок 2
2. Наріжте дрібно половину невеликого лука і викладіть його до фаршу.
підлива з фаршем - фото крок 3
3. Обсмажуйте цибулю 3-5 хвилин, потім додайте свинячий жир або вершкове масло.
підлива з фаршем - фото крок 4
4. Після того, як жир розплавився, всипте борошно і перемішайте.
підлива з фаршем - фото крок 5
5. Обсмажуйте вміст сковороди близько 10 хвилин.
підлива з фаршем - фото крок 6
6. Влийте поступово молоко, сіль і poperčite, додайте курячу приправу.
підлива з фаршем - фото крок 7
7. Тушино ураження навколо 10 хвилин на слабкому вогні до утворення густої суміші.
підлива з фаршем - фото крок 8
8. Подавайте готову підливу відразу після приготування.

Схожі рецепти