Підлива з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Підлива - це відмінне доповнення до других страв. Подавайте її з кашею або макаронами, їжте з хлібом або з картоплею. Оцініть самі простоту страви, як приготувати підливу з фаршем.
Можна використовувати не тільки м'ясо або гриби, тут відмінно підійде будь-який фарш (курячий, свинячий, яловичий та інше). Можна зробити томатну підливу або вершкову. Подавайте її відразу після приготування або з'їжте протягом дня. Всього півгодини і смачна вершкова підлива у вас на столі.
- Свинячий жир або вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Фарш свинячий - 350 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Борошно - 1/3 склянки
- Молоко - 4 склянки
- Куряча приправа - 1 Чайна ложка
- Сіль, мелений перець - За смаком
1. Поставте на вогонь сковороду і розігрійте гарненько. Викладіть свинячий фарш і розімніть його лопаткою.
2. Наріжте дрібно половину невеликого лука і викладіть його до фаршу.
3. Обсмажуйте цибулю 3-5 хвилин, потім додайте свинячий жир або вершкове масло.
4. Після того, як жир розплавився, всипте борошно і перемішайте.
5. Обсмажуйте вміст сковороди близько 10 хвилин.
6. Влийте поступово молоко, сіль і poperčite, додайте курячу приправу.
7. Тушино ураження навколо 10 хвилин на слабкому вогні до утворення густої суміші.
8. Подавайте готову підливу відразу після приготування.