Піца з сосисками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Ароматна піца з сирною скоринкою - моя слабкість. Готую її часто з різними видами начинок, тесту і соусів. Новачкам рекомендую почати з базового рецепта, як приготувати піцу з сосисками і сиром.
Опис приготування:
Просунуті кулінари весь час експериментують з різними начинками, а ось початківцям раджу звернутися до азам, а саме - до простої і безпрограшної начинці і простому тесту. Поєднання ковбаси, сиру і томатів - це універсальний варіант, який сподобається абсолютно всім. Сосиски можна брати подкопчённие або молочні, їх попередньо можна відварити або залишити в сирому вигляді. На сирі рекомендую не економити, адже саме він задає приємний молочний смак.
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Кетчуп - 3-4 Ст. Ложок
- Томати - 3 штуки
- Сир - 200 грам
- Сосиски - 4 штуки
- Майонез - За смаком
1. У мисці змішую теплу воду з дріжджами, потім додаю оливкову олію, сіль і пшеничне борошно. Замішую тісто, потім перекладаю його в миску, накриваю рушником і залишаю на 1 годину при кімнатній температурі. Через годину розкочують тісто за формою і змащую його кетчупом.
2. Твердий сир подрібнюю на крупній тертці, посипаю їм корж (використовую половину).
3. Сосиски нарізаю кружечками і викладаю одним шаром на сир.
4. За допомогою майонезу роблю тонку павутинку на сосисках.
5. Помідори мою і нарізаю тонкими часточками (при бажанні можна зняти шкірку), викладаю часточки по колу в форму.
6. Другою половиною сиру посипаю помідори.
7. Останнім шаром викладаю майонез (знову тонкою павутинкою) і відправляю піцу в розігрітий до 180 градусів духовку на 15-25 хвилин.
8. Готову піцу дістаю з духовки і відразу розрізаю порційно, до столу подаю обов'язково гарячої.