Рецепт Піца з помідорами і баклажанами фото

Піца з помідорами і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Баклажан , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з помідорами і баклажанами - ovoshtnaya, соковита, яскрава на вигляд і на смак. До овочів добре додати бринзу або фету. Така вегетаріанська закуска відмінно виглядатиме на святковому столі також.

Опис приготування:

У сезон дозрівання помідорів і баклажанів можна приготувати овочеву піцу. Їх солодкість вигідно підкреслить солона бринза або фета. Така піца з помідорами і баклажанами виходить бюджетної і дуже смачною. Обов'язково приготуйте її в домашніх умовах, у вас все вийде!

Як приготувати піцу з помідорами і баклажанами?

1. Замісити тісто для основи піци з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте еластичне і м'яке тісто за величиною дека. Деко застеліть пергаментом або змастіть маслом, потім викладіть на нього розкачане тісто.

2. Духовку дозволите на 190 градусів. Заощадимо трохи часу.

3. Баклажан промийте, очистіть і наріжте уздовж тонкими смужками.

4. Помідор промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте кружальцями. Викладіть на баклажани.

5. Сир - бринза або сир фета - протріть між пальцями і розподіліть по овочах.

6. Випікайте піцу з помідорами і баклажанами в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Готову піцу можна посипати свіжомеленим чорним перцем

Піца з помідорами і баклажанами готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Помідори - 1-2 штук
  • Баклажан - 1 штука
  • Бринза - 100 грам (або фета)
У сезон дозрівання помідорів і баклажанів можна приготувати овочеву піцу. Їх солодкість вигідно підкреслить солона бринза або фета. Така піца з помідорами і баклажанами виходить бюджетної і дуже смачною. Обов'язково приготуйте її в домашніх умовах, у вас все вийде!

Як приготувати піцу з помідорами і баклажанами?

1. Замісити тісто для основи піци з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте еластичне і м'яке тісто за величиною дека. Деко застеліть пергаментом або змастіть маслом, потім викладіть на нього розкачане тісто.

2. Духовку дозволите на 190 градусів. Заощадимо трохи часу.

3. Баклажан промийте, очистіть і наріжте уздовж тонкими смужками.

4. Помідор промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте кружальцями. Викладіть на баклажани.

5. Сир - бринза або сир фета - протріть між пальцями і розподіліть по овочах.

6. Випікайте піцу з помідорами і баклажанами в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Готову піцу можна посипати свіжомеленим чорним перцем

Піца з помідорами і баклажанами готова!

Смачного!

Схожі рецепти