Бутерброди з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Такі бутерброди виходять дуже ситними і чудово підійдуть для пікніка на природі. Особливо якщо у вас активний відпочинок, вони прекрасно заповнять запас енергії.
Ця страва будемо запікати в духовці. Підготуйте інгредієнти - помийте шпинат, поріжте баклажан, помідори, сир і батон. Для намазки змішайте сир, одне яйце, столову ложку соєвого соусу і подрібнену кінзу. Намажте отриману суміш на кожен шматочок батона, зверху покладіть по парі листочків шпинату, гурток баклажана і помідора, листочок сиру. Бутерброди складіть у форму для запікання, полийте збитими з соєвим соусом яйцями і запікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин. Щоб відчути всю повноту смаку, постарайтеся подати ці бутерброди в гарячому або теплому вигляді. Смачного!
- Сир - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Кнопка - 1 штука
- Пучок шпинату - 1 штука
- Пучок кінзи - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Помийте шпинат і дайте трохи просохнути.
Наріжте батон.
Змішайте для намазування сир, одне яйце, столову ложку соєвого соусу і подрібнену кінзу. Намажте отриману суміш на кожен шматочок батона.
Потім на кожен бутерброд покладіть по парі листочків шпинату, гурток баклажана і помідора.
Зверху покладіть листочок сиру і складіть бутерброди в форму для запікання.
Збийте два яйця з ложкою соєвого соусу і полийте цією сумішшю бутерброди в формі. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку запікатися протягом 15 хвилин. Подавати на стіл в теплому або гарячому вигляді.