Бутерброди з баклажанами і часником
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з баклажанами і часником просто чудові! Можна просто запекти баклажан в духовці, м'якоть змішати з тертим часником - і хліб! А можна зробити більш складний шедевр з сиром і перцем.
Бутерброди з баклажанами і часником в такому вигляді я пробувала на Кіпрі з пляшкою легкого вина. Враження від бутерброда було просто приголомшливим. Я можу сказати, що практично всі страви, де є баклажан просто чудові. Ну хіба що ви їх не любите. Але тим, хто любить цей шикарний овоч мій рецепт обов'язково сподобається. До речі, часник запечений на грилі, потім подрібнюється і додається в майонез з лимонним соком. Як завжди, у вас величезне поле для творчості. Додавайте улюблений соус і спеції і смак бутерброда з баклажанами і часником буде щоразу різним! Успіхів і приємного апетиту!
- Баклажан - 1 штука
- Червоний солодкий перець - 1 штука
- Кабачок - 1 штука (маленький)
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1 штука
- Сир сирний - 180 грам
Поріжте баклажан і перець на плоскі шматки, додайте часник, полийте олією і запечіть в духовці або на грилі до готовності, приблизно 15 хвилин.
Сир сирний наріжте плоскими шматками і обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Змішайте майонез, лимонний сік і приправи. Хліб змастіть майонезом. На один шматок хліба викладіть овочі, а на інший сир.
З'єднайте дві частини і щільно стисніть.
Розріжте бутерброд на 2 частини.
Смачного!