Бутерброди з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ситні бутерброди, до того ж виглядають дуже симпатично. Обов'язково приготуйте їх до святкового столу, і гості оцінять вашу кулінарну майстерність по достоїнству.
Бутерброди з баклажанами готуються в кілька простих кроків. Пропустіть часник через прес і змішайте з чорним перцем. Баклажани наріжте кільцями, зробіть невеликі надрізи і полийте соєвим соусом. Залиште ненадовго просочитися, а потім обсмажте до готовності. На кожну скибочку хліба покладете кружок баклажана, змастіть часником, потім кружок свіжого помідора, трохи майонезу і дрібку зелені для краси. Смачного!
- Майонез - 50 грам
- Баклажан - 1-2 штук
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Пучок кропу - 1 штука
- Бородинський хліб - За смаком
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
Баклажани наріжте кільцями, зробіть невеликі надрізи і полийте соєвим соусом. Залиште ненадовго просочитися.
Часник пропустіть через прес, і додайте трохи чорного перцю.
Баклажани обсмажте з двох сторін до готовності.
Наріжте хліб.
На кожну скибочку хліба покладете кружок баклажана і змастіть часником.
Зверху покладіть гурток помідора, на нього трохи майонезу, і прикрасьте подрібненою зеленню. Можна подавати на стіл.