Піца «Тян»
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям піци! Сьогодні я знову до вас з оригінальним рецептом, як приготувати піцу "тян"! Це дуже ново, оригінально, ситно і як завжди дуже смачно! обов'язково спробуйте!
Піца "тян" - дуже смачна закуска, яку можна приготувати, коли хочеться чогось пожувати. Також відмінно підійде така закуска для пікніка. Будинки таку піцу можна подавати прямо у формі, в якій вона запікалася. І різати її не потрібно, просто відламайте 1-2 скибочки з ароматною начинкою і насолоджуйтеся неймовірно смачною закускою!
- Багет - 1 штука
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Соус для піци - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Багет я вибрала максимально маленький в діаметрі.
Багет наріжте на шматочки товщиною 8-10 мм.
Перший шматочок змастіть томатним соусом для піци, зверху покладіть щіпку натертої на крупній тертці моцарели.
Зверху накрийте тонким скибочкою копченої ковбаси.
Зверху знову покладіть шматочок багета і повторіть процедуру (соус, моцарелла, ковбаса).
Такі міні-бутербродики складіть у форму для запікання по колу, в середину також покладіть кілька штук. Форма повинна бути повністю заповнена.
Розтопити вершкове масло, видавіть до нього зубчик часнику і додайте натертий на крупній тертці твердий сир. Перемішайте. Отриманою масою полийте зверху піцу.
Запікайте піцу "тян" в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Цього часу буде досить, щоб сир розплавився і разом з вершково-часниковим маслом просяк кожен шматочок багета.
Піца "тян" готова. Їжте із задоволенням!