Апетитна кабачкова піца
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашій родині люблять страви з кабачків, значить ця дуже апетитна, легка і смачна кабачкова піца напевно сподобається всім вашим домочадцям. Готується дуже легко, і дуже швидко з'їдається.
Це швидка, легка і смачна піца, яку найчастіше готують влітку. Вона ситна, але легка, адже в приготуванні основи для цієї піци використовуються кабачки. Якщо у вашій родині люблять блюда з цього овоча, вам обов'язково потрібно скористатися цим простим рецептом і приготувати апетитну кабачкову піцу. Не пошкодуєте!
- Кабачок - 250 грам
- Помідори свіжі - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Куряче філе - 150 грам
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Зелень кропу - 1/2 пучка
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сухі ароматні трави - 1-2 Щепоток (прованські або будь-які інші)
Куряче філе промиємо і обсушити. Потім наріжемо невеликими шматочками, викладемо в тарілку, додамо соєвий соус.
Натираємо на середній терці кабачок, віджимаємо з нього сік. Додаємо до кабачки подрібнені цибулю і кріп, яйце, сіль і дрібку перцю.
Змішуємо борошно з розпушувачем, додаємо до кабачкової масі. Ретельно перемішуємо.
Деко застилає пергаментом і трохи змащуємо рослинним маслом. Викладаємо тісто у формі основи для піци. Розкладаємо зверху тонкі скибочки помідора, посипаємо ароматними травами.
На помідори викладаємо шматочки курячого філе, посипаємо все меленим перцем.
Випікаємо піцу при 180 градусах 30 хвилин, потім посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку ще на хвилин 10.