Куряче-кабачкова піца з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Загальновизнано, що піца не сама корисна страва. А якщо є обмеження в їжі, то вона зовсім під забороною. Але не варто засмучуватися. Є хороший варіант піци без тесту. Відмінність незначно.
Варто зауважити, що сир ви можете взяти абсолютно будь-який, виходячи зі смаків і корисності. А прованські трави дуже добре підкреслюють смак кетчупу.
- Куряче філе - 250 грам
- Кабачок - 150 грам
- Кетчуп - За смаком
- Сир - За смаком (твердих сортів)
- Маслини - За смаком (або оливки)
- Прованські трави - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1/4 штуки
Підготуйте необхідні продукти.
Куряче філе з цибулею подрібніть в блендері до однорідного стану.
Кабачок натріть на крупній тертці, відіжміть зайву рідину і додайте до подрібненого філе.
Сковороду змажте тонким шаром масла, якщо необхідно і викладіть курячо-кабачкову масу. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 8 хвилин.
З плином часу дістаньте, якщо утворилося багато рідини, злийте її.
Куряче-кабачковий корж змастіть кетчупом.
На шар з кетчупу розкладіть сир ( його ви можете нарізати слайсами або натерти), маслини, посипте за смаком прованськими травами. Надішліть в гарячу духовку ще на 8 хвилин, поки сир не почне кипіти.
Піца з курячого філе з кабачком готова.
Подавайте піцу гарячої з улюбленими напоями. Смачного!