«Хибна» кабачкова ікра з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.
Кабачкова ікра одне з найбільш низькокалорійних страв. Способів її приготування безліч. Пропоную спробувати мій улюблений варіант під назвою"Хибна ікра" . У неї відмінний смак.
Опис приготування:
Запропонований варіант ікри можна подати охолодженої, а можна як гарнір. Варто відзначити, що збалансований смак кетчупу дуже добре підкреслює смак овочів. Обов'язково спробуйте!
- Кабачок - 300 грам
- Морква - 1/2 штуки (велика)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Перець болгарський - 1 штука
- Кетчуп - 60-80 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 склянок
- Сіль - За смаком
Необхідні інгредієнти.
Наріжте дрібно цибулю. У глибокій сковороді тушкуйте до напівготовності з рослинним маслом і невеликою кількістю води.
Моркву натріть на дрібній тертці і додайте до цибулі. Тушкуйте протягом 7-10 хвилин на середньому вогні, додавши 0, 5 ст. Води.
Наріжте дрібними кубиками болгарський перець і додайте до цибульний-морквяної масі. Якщо необхідно додайте ще трохи води і продовжуйте тушкувати протягом 10 хвилин.
Кабачок очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці. Додайте до овочів і тушкуйте ще 10 хвилин.
По закінченню часу, додайте кетчуп, перемішайте. При бажанні, додайте спеції і посоліть. Накрийте кришкою, потримайте ена вогні ще 5-7 хвилин і вимкніть вогонь.
"Хибна"кабачкова" ікра з кетчупом готова. Подавати її можна як гарячою, так і холодної.
Смачного!