Рецепт «Хибна» кабачкова ікра з кетчупом фото

«Хибна» кабачкова ікра з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Болгарський перець , Кабачок , Цибуля
Для діабетиків
На обід , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Кабачкова ікра одне з найбільш низькокалорійних страв. Способів її приготування безліч. Пропоную спробувати мій улюблений варіант під назвою"Хибна ікра" . У неї відмінний смак.

Опис приготування:

Запропонований варіант ікри можна подати охолодженої, а можна як гарнір. Варто відзначити, що збалансований смак кетчупу дуже добре підкреслює смак овочів. Обов'язково спробуйте!

  • Кабачок - 300 грам
  • Морква - 1/2 штуки (велика)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кетчуп - 60-80 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 склянок
  • Сіль - За смаком
& Quot; Хибна
Необхідні інгредієнти.
& Quot; Хибна
Наріжте дрібно цибулю. У глибокій сковороді тушкуйте до напівготовності з рослинним маслом і невеликою кількістю води.
& Quot; Хибна
Моркву натріть на дрібній тертці і додайте до цибулі. Тушкуйте протягом 7-10 хвилин на середньому вогні, додавши 0, 5 ст. Води.
& Quot; Хибна
Наріжте дрібними кубиками болгарський перець і додайте до цибульний-морквяної масі. Якщо необхідно додайте ще трохи води і продовжуйте тушкувати протягом 10 хвилин.
& Quot; Хибна
Кабачок очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці. Додайте до овочів і тушкуйте ще 10 хвилин.
& Quot; Хибна
По закінченню часу, додайте кетчуп, перемішайте. При бажанні, додайте спеції і посоліть. Накрийте кришкою, потримайте ена вогні ще 5-7 хвилин і вимкніть вогонь.
& Quot; Хибна
"Хибна"кабачкова" ікра з кетчупом готова. Подавати її можна як гарячою, так і холодної.
& Quot; Хибна
Смачного!

Схожі рецепти