Рецепт «Хибна» кабачкова ікра з кетчупом фото

«Хибна» кабачкова ікра з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Болгарський перець, Кабачок, Цибуля
Для діабетиків
На обід, На швидку руку
Салати

Кабачкова ікра одне з найбільш низькокалорійних страв. Способів її приготування безліч. Пропоную спробувати мій улюблений варіант під назвою "хибна ікра" . У неї відмінний смак.

Запропонований варіант ікри можна подати охолодженої, а можна як гарнір. Варто відзначити, що збалансований смак кетчупу дуже добре підкреслює смак овочів. Обов'язково спробуйте!

  • Кабачок - 300 грам
  • Морква - 1/2 штуки (велика)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кетчуп - 60-80 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 склянок
  • Сіль - За смаком
Наріжте дрібно цибулю. У глибокій сковороді тушкуйте до напівготовності з рослинним маслом і невеликою кількістю води.
Наріжте дрібними кубиками болгарський перець і додайте до цибульний-морквяної масі. Якщо необхідно додайте ще трохи води і продовжуйте тушкувати протягом 10 хвилин.
По закінченню часу, додайте кетчуп, перемішайте. При бажанні, додайте спеції і посоліть. Накрийте кришкою, потримайте ена вогні ще 5-7 хвилин і вимкніть вогонь.
Смачного!

Схожі рецепти