Рецепт Ікра з буряка з кетчупом фото

Ікра з буряка з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Свекольная икра – доступная закуска в любое время года. Раніше вона була частим гостем на повсякденному столі, зараз призабута. Пропоную поліпшити смак закуски, додавши кетчуп.

Мінімум зусиль і відмінна закуска готова. Кетчуп відмінно доповнює ікру, адже він вже має збалансований смак. Так як в ньому є спеції, крім часнику мені більше нічого не захотілося додавати. Обов'язково спробуйте!

  • Буряк - 1 штука (велика, відварна або запечена)
  • Огірок солоний - 1 штука (або маринований, великий)
  • Кетчуп - 60-70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
  • Чорний перець - За смаком (і бажанням)
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (або оливкова)
  • Сіль - За смаком (і бажанням)
  • Кріп - За смаком (і бажанням)
  • Часник - За смаком (сухий)
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 1
Наш набір продуктів.
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 2
На дрібній тертці натріть солоний огірок. Максимально збережіть рідина.
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 3
Також на дрібній тертці натріть відварну або запечену буряк.
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 4
Наріжте дрібно цибулю і тушкуйте його до м'якості в рослинному маслі з додаванням 3-4 ст.Л. Води. Після додайте буряк і прогрійте протягом 3-4 хвилин
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 5
Додайте кетчуп без цукру і крохмалю # маху, перемішайте, прогрійте протягом 3-4 хвилин.
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 6
Додайте солоний огірок, за бажанням чорний перець, сухий часник, перемішайте і прогрійте 5 хвилин.
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 7
Вимкніть вогонь, прохолодний.
ікра з буряка з кетчупом - фото крок 8
Подавайте ікру з житнім хлібом. Смачного!

Схожі рецепти