Хибна ікра
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування помилкової ікорки - смачного і ситного, але разом з тим дуже ніжного страви. Берете оселедець, додаєте масло і сир, а для кольору - морквину, і отримуєте смачну ікру!
Ось, що таке смакота! розповім, як приготувати неправдиву икорку! за смаком, може, і не зовсім, як червона ікра, але теж дуже смачно виходить. Така закуска прямо проситься до лаваш, бутербродів або ще чого-небудь неймовірно смачного. Спробуйте, вам сподобається!
- Оселедець сабосоленая - 1 штука
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
1. Ось вони - наші інгредієнти. Чистимо рибу від кісток і луски, перетираємо філе в блендері з плавленими сирками і відвареної морквою.
2. Туди ж додамо масло і спеції.
3. От і все, приготуйтеся смакувати розкішне блюдо! Смачного!