Рецепт Апетитна дорада фото

Апетитна дорада
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Гриби, Мал, Обробка
Страви без випічки
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

З недавніх пір мій чоловік перестав їсти м'ясо, тому цей рецепт був для мея просто знахідкою, адже звичайна смажена риба і рибні котлети вже приїлися. Пропоную спробувати фаршировану дорадо!

Дорадо - смачна рибка! І кісток в ній дуже мало. Тому і користується вона величезним попитом. Пропоную приготувати два в одному: риба і гарнір до неї. Обсмажити гриби з цибулею, з'єднаємо з вареним рисом і нафаршіруем дораду. Запечём її до хрусткої скоринки. Просто пальчики оближеш!

  • Обробка - 1 штука
  • Рис варений - 100 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
апетитна дорада - фото крок 1
Rиbu чистий, видаліть зябра і за допомогою ножиць з боку спинки видаліть хребет.
апетитна дорада - фото крок 2
Цибулю і гриби наріжте.
апетитна дорада - фото крок 3
Обсмажте до готовності з додаванням олії.
апетитна дорада - фото крок 4
Змішайте з вареним рисом. Додати сіль.
апетитна дорада - фото крок 5
Нафаршіруйте рибу. Викладіть її в форму для запікання. Якщо рис залишиться, викладіть його навколо риби.
апетитна дорада - фото крок 6
Змастіть все сметаною.
апетитна дорада - фото крок 7
Запікайте при 180 ° С протягом 1 годину. Подавайте до столу, окропивши лимонним соком і посипавши зеленою цибулею

Схожі рецепти