Апетитна дорада
(покроковий рецепт з фото)
З недавніх пір мій чоловік перестав їсти м'ясо, тому цей рецепт був для мея просто знахідкою, адже звичайна смажена риба і рибні котлети вже приїлися. Пропоную спробувати фаршировану дорадо!
Дорадо - смачна рибка! І кісток в ній дуже мало. Тому і користується вона величезним попитом. Пропоную приготувати два в одному: риба і гарнір до неї. Обсмажити гриби з цибулею, з'єднаємо з вареним рисом і нафаршіруем дораду. Запечём її до хрусткої скоринки. Просто пальчики оближеш!
- Обробка - 1 штука
- Рис варений - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
Rиbu чистий, видаліть зябра і за допомогою ножиць з боку спинки видаліть хребет.
Цибулю і гриби наріжте.
Обсмажте до готовності з додаванням олії.
Змішайте з вареним рисом. Додати сіль.
Нафаршіруйте рибу. Викладіть її в форму для запікання. Якщо рис залишиться, викладіть його навколо риби.
Змастіть все сметаною.
Запікайте при 180 ° С протягом 1 годину. Подавайте до столу, окропивши лимонним соком і посипавши зеленою цибулею