Дорада з анчоусним соусом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо цієї риби прекрасно доповнюється пікантним соусом з анчоусів. Доторкніться до високої кухні - спробуйте приготувати дораду з анчоусним соусом в домашніх умовах, самостійно. Все вдасться!
Дуже часто ми задаємося питанням - як приготувати рибу так, щоб в ній збереглося якомога більше корисних речовин? звичайно, найкраще запекти у фользі. Використовуючи такий рецепт приготування дорадо, ви зможете повною мірою насолодитися ніжним, з тонким ароматом, м'ясом делікатесної риби. Анчоусного соус додасть деяку пікантність цієї страви. Простий рецепт дорадо з анчоусним соусом не відніме у вас багато часу, а саме блюдо своїм смаком принесе масу насолоди. Готуйте, смакуйте і насолоджуйтеся!
- Обробка - 1 штука
- Анчоуси - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Зелень петрушки - 30 грам
- Каперсами - 2 чайних ложки (можна замінити маринованими огірочками)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Насамперед беремося за рибку. Чистим, моєму.
Злегка змащуємо тушку оливковою олією, солимо, перчим. Викладаємо на деко, застелений фольгою. Закриваємо фольгою верх і запікаємо хвилин 20 в духовці при 180 градусах.
Поки риба запікається, займемося приготуванням соусу. Дрібно порізати анчоуси, зелень петрушки. Почистимо і злегка подрібнити часник.
Перераховані вище інгредієнти для соусу і оливкове масло ретельно перемішати в блендері. Повинна вийти однорідна маса середньої густини.
Дістаємо рибу з духовки, перекладаємо на тарілку, прикрашаємо. Подаємо з соусом.