Апетитна яблучна «шарлотка»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите випічку з яблуками, то цей рецепт точно доведеться вам до душі. Фрукти в даному випадку дійсно переважають, а тісто лише доповнює їх. Простий і класний рецепт перед вами.
Хочу розповісти, як приготувати апетитну яблучну "шарлотку" з корицею. Сам процес не викличе труднощів навіть у новачка на кухні, так як все дуже просто і досить швидко. Ніжне бісквітне тісто, ароматні яблучка - відмінна ідея до чаю для всієї родини. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть в домашніх умовах.
- Яблуко - 5-6 штук
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 125 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 2-4 Ст. Ложок (по бажанню)
- Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
1
Яблука вимийте, обсушити, очистіть і наріжте тонкими скибочками.
2
Додайте корицю, трохи соку лимона і перемішайте.
3
Жароміцних форму застеліть пергаментом, викладіть яблучка рівним шаром.
4
Яйця збийте з цукром і ванільний екстрактом до пишності.
5
Поступово всипати борошно, продовжуючи збивати. Готове тісто акуратно викладіть у форму і відправте в розігріту духовку.
6
Випікайте "шарлотку" при температурі 180 градусів до рум'яної (близько 50 хвилин).
Після трохи остудіть і перед подачею присипте цукровою пудрою.
Після трохи остудіть і перед подачею присипте цукровою пудрою.
Приємного чаювання!