Швидка яблучна шарлотка
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка - смачний, пухнастий пиріг з фруктами, який люблять абсолютно всі! Пропоную простий рецепт традиційної шарлотки з яблуками. Випікати пиріг будемо все 35 хвилин.
Швидка яблучна шарлотка даний порятунок, коли у тебе є всього 40 хвилин в пустелі. Якщо все робити за рецептом, пиріг виходить солодкий і пухнастий, з шматочками ароматних яблук - просто пальчики оближеш! А для любителів експериментів пропоную яблука замінити грушами або ананасом, наприклад.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яблука - 4 штуки
- Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
Яблука помийте, почистіть і поріжте середнім кубиком.
Яйця вбийте в глибокий посуд і всипте цукор.
Збийте до однорідності і пишності.
Додайте борошно і ще раз збийте до однорідності. Тісто має бути рідким, без грудочок.
Роз'ємну форму змажте маслом, і викладіть половину яблук. Зверху залийте половину тіста.
Потім викладіть решту яблук і залийте тестом.
Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Коли пиріг спечеться, дайте йому відпочити 15 хвилин в формі. Акуратно дістаньте шарлотку з форми і посипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!