Рецепт Шарлотка яблучна (дуже смачна!) фото

Шарлотка яблучна (дуже смачна!)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
На полуденок
Випічка, Шарлотка

Рецептів цього смачного десерту існує дуже багато. Його можна приготувати не тільки в звичайний день, великим успіхом шарлотка буде користуватися і на святковому столі. А готується вона дуже легко!

Казково смачний, соковитий і ароматний десерт, для приготування якого вам не доведеться витрачати багато сил і часу. Шарлотка виходить настільки хороша, що її не соромно виставити навіть на святковий стіл. Як приготувати шарлотку яблучну, читаємо і дивимося в рецепті трохи нижче.

  • Яблука - 8 штук
  • Яйця - 4 штуки (великі)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукор - 1, 5 склянки(1 - в тісто, інше для яблук)
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сухарі мелені - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 1
Яйця збиваємо з сіллю і цукром до посветления і легкого загустіння маси.
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 2
Додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і на невеликій швидкості перемішуємо тісто до однорідного стану.
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 3
Очистимо яблука від шкірки і насіння. Четвертинки яблук потім наріжемо ще на 4-5 частин, посипаємо цукром і корицею. Перемішуємо.
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 4
Форму для випічки торта змажемо маслом і посипаємо меленими сухарями. Викладаємо яблука і заливаємо тестом.
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 5
Злегка поворухнемо яблука, щоб тісто змогло розподілитися і між шматочками яблук.
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 6
І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 50.
шарлотка яблучна (дуже смачна! ) - фото крок 7
Остигнула шарлотку витягаємо з форми і посипаємо цукровою пудрою. Можна полити розтопленим шоколадом.

Схожі рецепти