Рецепт Дуже смачна шарлотка з яблуками фото

Дуже смачна шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука, Яйця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Пироги, Шарлотка

Шарлотка - це всім відома проста і смачна випічка з яблуками. Напевно, для багатьох господинь це перший пиріг, який вони навчилися робити. Він дуже простий, а результат перевершує очікування.

Якщо вам цікаво, як приготувати дуже смачну шарлотку з яблуками, то просто прочитайте цей рецепт. Погодьтеся, пиріг зовсім нескладний у приготуванні, а виходить така краса і смакота. Пригощайте такими стравами своїх домашніх частіше, вони будуть вам дуже вдячні.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Майонез - 250 грам
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Цукор - 150 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
дуже смачна шарлотка з яблуками - фото крок 1
У скляну миску з високими бортиками вбийте сирі курячі яйця. Всипте до них цукровий пісок і збийте злегка віночком до однорідності, щоб з'явилася піна.
дуже смачна шарлотка з яблуками - фото крок 2
Потім додайте пакетик розпушувача (його легко замінити содою, гашеного оцтом) і майонез. Краще використовувати натуральний продукт. Можна приготувати майонез будинку. Ретельно перемішайте інгредієнти віночком.
дуже смачна шарлотка з яблуками - фото крок 3
В самому кінці додайте просіяне борошно. Просіяти краще двічі, щоб мука гарненько наситилася киснем. Тісто має вийти за консистенцією як густа сметана. Дайте йому постояти хвилин десять-двадцять.
дуже смачна шарлотка з яблуками - фото крок 4
Яблука очистіть від шкірки і видаліть серединку з насінням. Наріжте їх на часточки однакової величини. Візьміть силіконову форму для запікання і викладіть часточки яблук на її дно максимально рівномірно.
дуже смачна шарлотка з яблуками - фото крок 5
Залийте тестом яблука в формі. Поставте шарлотку в духовку, яку потрібно заздалегідь розігріти до ста вісімдесяти градусів. Випікайте сорок хвилин, перевіряючи готовність довгою дерев'яною зубочисткою.

Схожі рецепти