Рецепт Шарлотка яблучна на раз-два (дуже смачна!) фото

Шарлотка яблучна на раз-два (дуже смачна!)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Яблука, Яйця, Імбир
На обід, На полуденок, Для дітей
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Шарлотка

Якщо вам подобається випічка з яблуками, настійно раджу вам подивитися, як приготувати шарлотку яблучну (дуже смачну! ). У вас напевно немає такого рецепта - це сама яблучна шарлотка з усіх!

Чому вам обов'язково потрібно приготувати таку шарлотку? тому, що вона виходить самій "яблучної" з усіх. Секрет в тому, що яблука потрібно порізати на дрібні шматочки і змішати з тестом - тоді вони рівномірно розподіляються по всьому пирогу. Готова шарлотка просто тане в роті, виходить дуже повітряної і соковитою. Прикрасити такий пиріг можна цукровою глазур'ю, кокосовою стружкою або розтопленим шоколадом.

  • Яблука - 600-700 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Цукор - 130 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - За смаком
  • Ваніль - За смаком
  • Імбир - За смаком
  • Сіль - За смаком
шарлотка яблучна на раз-два (дуже смачна! ) - фото крок 1
1. Яйця збийте міксером до пишної піни, потім додайте лимонний сік і цукор. Збийте до білої пишної маси. Додайте сметану, корицю, ванілін, сіль, натертий на дрібній тертці імбир і просіяне борошно.
шарлотка яблучна на раз-два (дуже смачна! ) - фото крок 2
2. Перемішайте тісто міксером до однорідності. Додайте розпушувач, знову перемішайте. Яблука наріжте невеликими кубиками, змішайте з тестом.
шарлотка яблучна на раз-два (дуже смачна! ) - фото крок 3
3. Форму для випічки змастіть вершковим маслом, викладіть в неї тісто і випікайте в розігрітій до 200 градусів 40 хвилин. Накрийте пиріг фольгою.
шарлотка яблучна на раз-два (дуже смачна! ) - фото крок 4
4. Для 15 хвилин до кінця приготування зніміть фольгу. Злегка остиглий пиріг прикрасьте розтопленим шоколадом, цукровою глазур'ю або кокосовою стружкою. Смачного!

Схожі рецепти