Рецепт Простий торт (на раз, два, три) фото

Простий торт (на раз, два, три)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Виноград
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Святковий обід , Сімейна вечеря
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Заварний крем, пісочне тісто і соковитий виноград, який лопає на зубах!

Такий торт сподобається всім, тому раджу подивитися, як приготувати простий торт (на раз, два, три) - швидко і смачно!


Опис приготування:

Основою класичного тарта є пісочне тісто - воно добре тримає форму і водночас залишається ніжним і злегка розсипчастим. Заварний крем найкраще готувати з молока, так як воно не гірчить (в порівнянні зі сметаною) і добре тримає форму. Прикрасити такий торт можна улюблені фруктами - в даному рецепті я брала виноград, але можна спробувати персики, смородину або малину - вийде смачно.

  • Холодна вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Жовток - 2 штуки(1 шт. - в тісто, 1 шт. - в вершках)
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Холодне вершкове масло - 90 грам
  • Борошно - 150 грам(+ столова ложка для крему)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (для крему)
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • М'яке вершкове масло - 100 грам
  • Лікер ароматний - 1/2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
простий торт (на раз, два, три) - фото крок 1
1. Борошно змішайте з сіллю і холодним вершковим маслом. Розітріть масу в крихту. Додайте воду і жовток, зберіть тісто в кого. Загорніть тісто в плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин.
простий торт (на раз, два, три) - фото крок 2
2. Розкачайте тісто в пласт товщиною 5 мм і викладіть його в форму, формуючи бортики. Наколи тісто виделкою, накрийте пергаментом і насипте вантаж. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
простий торт (на раз, два, три) - фото крок 3
3. Вийміть наповнювач і печіть до готовності. Повністю остудіть. Приготуйте крем: молоко нагрейте. Жовток збийте міксером з цукром. Додайте борошно і крохмаль.
простий торт (на раз, два, три) - фото крок 4
4. Невеликими порціями додайте гаряче молоко до яєчної маси, постійно збиваючи. Перелийте назад в каструлю і варіть до загустіння. Додайте лікер і ванілін.
простий торт (на раз, два, три) - фото крок 5
5. Зніміть крем з вогню, накрийте плівкою і дайте охолонути. М'яке вершкове масло збийте міксером, потім частинами додайте остиглий крем і збийте до однорідності.
простий торт (на раз, два, три) - фото крок 6
6. Викладіть крем з підготовлену пісочну основу. Прикрасьте пиріг виноградом, виклавши його колами. Посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти