Рецепт Салат на раз, два, три фото

Салат на раз, два, три
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Бобові, Горох, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Коко Шанель говорила, що справжня жінка з нічого повинна вміти зробити три речі: салат, скандал і капелюшок. Так ось, це рецепт салату, як раз з трьох інгредієнтів, готується він на раз, два, три!

Отже, як приготувати салат на раз, два, три за мінімальний час? так, щоб можна було і поїсти ситно, і похрумтіти вітамінами? Нам знадобиться всього три основних інгредієнта, крім заправки. В якості заправки ідеально підходить домашній майонез, який при бажанні можна поєднати зі сметаною.

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Cervélo - 250 грам
  • Горошок зелений - 1 штука (банку)
  • Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка, шпинат)
  • Майонез - 100 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат на раз, два, три - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. З ковбаси зніміть захисну оболонку. Капусту і зелень промийте під прохолодною водою.
салат на раз, два, три - фото крок 2
Капусту дрібно наріжте. Ковбасу наріжте дрібними брусочками.
салат на раз, два, три - фото крок 3
Зелень подрібніть, змішайте всі інгредієнти, поперчіть за смаком.
салат на раз, два, три - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти