Салат на раз, два, три
(покроковий рецепт з фото)
Коко Шанель говорила, що справжня жінка з нічого повинна вміти зробити три речі: салат, скандал і капелюшок. Так ось, це рецепт салату, як раз з трьох інгредієнтів, готується він на раз, два, три!
Отже, як приготувати салат на раз, два, три за мінімальний час? так, щоб можна було і поїсти ситно, і похрумтіти вітамінами? Нам знадобиться всього три основних інгредієнта, крім заправки. В якості заправки ідеально підходить домашній майонез, який при бажанні можна поєднати зі сметаною.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Cervélo - 250 грам
- Горошок зелений - 1 штука (банку)
- Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка, шпинат)
- Майонез - 100 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. З ковбаси зніміть захисну оболонку. Капусту і зелень промийте під прохолодною водою.
Капусту дрібно наріжте. Ковбасу наріжте дрібними брусочками.
Зелень подрібніть, змішайте всі інгредієнти, поперчіть за смаком.
Смачного!