Рецепт Шоколадний бісквіт «На раз, два, три» фото

Шоколадний бісквіт «На раз, два, три»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Какао, Згущене молоко
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка, Бісквіт

Як я вже говорила неодноразово, бісквіт - це основа численної кількості десертів (тортів, тістечок та ін.). Розповім сьогодні, як приготувати шоколадний бісквіт «На раз, два, три".

У цьому рецепті розповім не стільки про торті, стільки про сам бісквіті. На його основі можна зробити дуже смачні шоколадні торти, такі як: Прага, "шварцвальд »і подібні до них. Зробити такий бісквіт дуже просто, заняття під силу навіть тим, кому раніше не вдавалося спекти хороший шоколадний бісквіт.

  • Борошно - 250 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 200 грам
  • Какао - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 310 грам(60 грам для бісквіта, 250 грам для крему)
  • Молоко - 280 мілілітрів
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Згущене молоко - 380 грам
  • Крекер - 100 грам
  • Арахіс в йогурті - 150 грам
  • Грильяж з повітряного рису - 60 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
шоколадний бісквіт
1. У миску просіваємо пшеничне борошно, какао, соду і цукровий пісок, гарненько перемішуємо.
шоколадний бісквіт
2. Додаємо до сухим складовим курячі яйця, розтоплене вершкове масло, рослинна олія, молоко і в самому кінці вливаємо винний оцет.
шоколадний бісквіт
3. Міксером ретельно перемішуємо суміш, щоб не залишилося грудочок.
шоколадний бісквіт
4. Форму для випікання застилає пергаментів, виливаємо в неї тісто, випікаємо в розігрітій до 175 градусів духовці близько 60 хвилин.
шоколадний бісквіт
5. Готовий бісквіт можна загорнути в плівку і залишити на 1 час. Якщо часу немає, то від цієї затії можна і відязикатися. Готовий бісквіт виходить ніжним, вологим. Остиглий корж дістаємо з форми і розрізаємо вздовж.
шоколадний бісквіт
6. Для крему: розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером, додаємо згущенку по 1-2 столовій ложці, кожен раз перемішуємо. Поділяємо на 2 частини (одна більша за іншу)
шоколадний бісквіт
7. Griliyaj, арахіс, печиво подрібнюємо ножем і руками, потім змішуємо з більшою частиною крему.
шоколадний бісквіт
8. Зрізаємо піднялася шапочку на бісквіті, щоб він був рівним. Розрізаємо кожен бісквіт на 2 коржа (виходить 4 коржа), промазуємо бісквіт кремом, формуємо торт.
шоколадний бісквіт
9. Змастіть краї і верх бісквіт кремом, що залишали (або будь-яким іншим). Частину, що залишилася «шапочку» подрібнюємо руками в дрібну крихту, якої в підсумку покриваємо готову випічку. Посипаємо цукровою пудрою. Наполягаємо торт (потрібно, щоб він добре просочився), а потім вже подаємо його.

Схожі рецепти