Шарлотка яблучна класична
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто з нас не пробував такий пиріг, як шарлотка. Але якщо ви все ж в пошуку хорошого рецепту, тоді я розповім вам, як приготувати шарлотку яблучну класичну смачно і просто!
Такий пиріг виходить дуже смачним і завжди доведеться "до місця" під час будь-якого чаювання або званої вечері. За рахунок цедри і кориці пиріг виходить ароматним і насиченим. Такий пиріг можна урізноманітнити грушами. Подавайте шарлотку, посипавши цукровою пудрою або дописавши кулькою морозива. Смачного!
- Кисло-солодкі яблука - 4-5 штук
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Збийте яйця з цукром.
Додайте до яєць борошно і розпушувач. Все перемішайте.
Форму для запікання змастіть маслом і викладіть в неї тісто. Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте половинками і зробіть надрізи вздовж. Розподіліть Серхіо.
Випікайте пиріг при 180 градусах 25-30 хвилин або до готовності. Приємного чаювання!