Рецепт Шарлотка яблучна класична фото

Шарлотка яблучна класична
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Апельсин
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мало хто з нас не пробував такий пиріг, як шарлотка. Але якщо ви все ж в пошуку хорошого рецепту, тоді я розповім вам, як приготувати шарлотку яблучну класичну смачно і просто!

Опис приготування:

Такий пиріг виходить дуже смачним і завжди доведеться"до місця" під час будь-якого чаювання або званої вечері. За рахунок цедри і кориці пиріг виходить ароматним і насиченим. Такий пиріг можна урізноманітнити грушами. Подавайте шарлотку, посипавши цукровою пудрою або дописавши кулькою морозива. Смачного!

  • Кисло-солодкі яблука - 4-5 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 1 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
шарлотка яблучна класична - фото крок 1
Збийте яйця з цукром.
шарлотка яблучна класична - фото крок 2
Додайте до яєць борошно і розпушувач. Все перемішайте.
шарлотка яблучна класична - фото крок 3
Форму для запікання змастіть маслом і викладіть в неї тісто. Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте половинками і зробіть надрізи вздовж. Розподіліть Серхіо.
шарлотка яблучна класична - фото крок 4
Випікайте пиріг при 180 градусах 25-30 хвилин або до готовності. Приємного чаювання!

Схожі рецепти