Американська піца
(покроковий рецепт з фото)
Хоча піцу придумали в Італії, але її популярність поширилася по всьому світу. Ще одна країна, в якій дуже люблять піцу, це Америка. Розповім, як приготувати американську піцу.
Американці люблять щільно і ситно поїсти, тому справжня американська піца обов'язково має бути поживною. Вона складається з багатьох компонентів. Тісто для американської піци часто пишне і м'яке, товщиною близько сантиметра.
- Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Тепла вода - 3/4 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 250 грам
- Томатний соус - За смаком
- Шинка - 100 грам
- Гриби - 100 грам
- Моцарелла - 1 штука (упаковка, близько 150 г)
- Зелена цибуля - 1 пучок
1
У мисці змішайте дріжджі, цукор, сіль, воду, оливкова олія і борошно, замісіть тісто і залиште на 40 хвилин. Потім перекладіть тісто в холодильник мінімум на 2 годину, а краще - на добу. Перед приготуванням наполягайте тісто при кімнатній температурі 20 хвилин.
2
Розкачайте тісто за формою і відправте в розігріту до 200-220 градусів духовку на 5 хвилин.
3
Гриби вимийте і наріжте пластинками, покладіть їх у миску і відправте в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини, потім видаліть рідину.
4
Змастіть основу для піци томатним соусом, викладіть тонку шинку і гриби, посипте сиром і відправте на 10 хвилин в духовку.
5
Готову піцу дістаньте з духовки і посипте дрібно посічений зеленою цибулею. Подавайте піцу гарячої.