Яєчня більш американська
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі відмінний варіант завтра - яєчня по-американськи. Цей рецепт допоможе урізноманітнити злегка обридлі омлети і яєчні.
Якщо ви є прихильником іноземних кухонь, то вам слід взяти на замітку рецепт приготування яєчні по-американськи. Не можна сказати, що вона чимось колосально відрізняється, але своя родзинка в цій страві, безумовно, є.
1. Яйця по одному вбити в глибоку миску.
2. Додати трохи солі і злегка перемішати віночком або вилкою. Збивати сильно зовсім не обов'язково. За бажанням можна додати трохи молока (такі варіанти зустрічаються в традиційному рецепті), але особисто мені подобається більше варіант без нього.
3. На сковороді розтопити вершкове масло. Воно повинно повністю розтанути, але ні в якому разі не горіти.
4. Потім необхідно вилити яйця на сковороду і відразу почати інтенсивно помішувати. Секрет цієї страви в тому, що яєчня не повинна присмажуватися. Чим інтенсивніше ви будете помішувати, тим однорідніше буде готове блюдо, але краще, якщо там все-таки будуть відчувати окремі шматочки. Помішувати потрібно до моменту, поки маса не почне загусати і яйця будуть повністю готові. Чекати апетитною скоринки не слід, в цьому рецепті її просто не повинно бути.
5. Готову страву викласти на тарілку і подавати гарячим. Зверху можна присипати свіжою зеленню і меленим перцем.
Цей простий рецепт яєчні по-американськи можна доповнити смаженим беконом і свіжими овочами.
- Яйце - 2-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 15 грам
1. Яйця по одному вбити в глибоку миску.
2. Додати трохи солі і злегка перемішати віночком або вилкою. Збивати сильно зовсім не обов'язково. За бажанням можна додати трохи молока (такі варіанти зустрічаються в традиційному рецепті), але особисто мені подобається більше варіант без нього.
3. На сковороді розтопити вершкове масло. Воно повинно повністю розтанути, але ні в якому разі не горіти.
4. Потім необхідно вилити яйця на сковороду і відразу почати інтенсивно помішувати. Секрет цієї страви в тому, що яєчня не повинна присмажуватися. Чим інтенсивніше ви будете помішувати, тим однорідніше буде готове блюдо, але краще, якщо там все-таки будуть відчувати окремі шматочки. Помішувати потрібно до моменту, поки маса не почне загусати і яйця будуть повністю готові. Чекати апетитною скоринки не слід, в цьому рецепті її просто не повинно бути.
5. Готову страву викласти на тарілку і подавати гарячим. Зверху можна присипати свіжою зеленню і меленим перцем.
Цей простий рецепт яєчні по-американськи можна доповнити смаженим беконом і свіжими овочами.