Рецепт Яєчня більш американська фото

Яєчня більш американська
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Пропоную вашій увазі відмінний варіант завтра - яєчня по-американськи. Цей рецепт допоможе урізноманітнити злегка обридлі омлети і яєчні.

Опис приготування:

Якщо ви є прихильником іноземних кухонь, то вам слід взяти на замітку рецепт приготування яєчні по-американськи. Не можна сказати, що вона чимось колосально відрізняється, але своя родзинка в цій страві, безумовно, є.

1. Яйця по одному вбити в глибоку миску.

2. Додати трохи солі і злегка перемішати віночком або вилкою. Збивати сильно зовсім не обов'язково. За бажанням можна додати трохи молока (такі варіанти зустрічаються в традиційному рецепті), але особисто мені подобається більше варіант без нього.

3. На сковороді розтопити вершкове масло. Воно повинно повністю розтанути, але ні в якому разі не горіти.

4. Потім необхідно вилити яйця на сковороду і відразу почати інтенсивно помішувати. Секрет цієї страви в тому, що яєчня не повинна присмажуватися. Чим інтенсивніше ви будете помішувати, тим однорідніше буде готове блюдо, але краще, якщо там все-таки будуть відчувати окремі шматочки. Помішувати потрібно до моменту, поки маса не почне загусати і яйця будуть повністю готові. Чекати апетитною скоринки не слід, в цьому рецепті її просто не повинно бути.

5. Готову страву викласти на тарілку і подавати гарячим. Зверху можна присипати свіжою зеленню і меленим перцем.

Цей простий рецепт яєчні по-американськи можна доповнити смаженим беконом і свіжими овочами.


  • Яйце - 2-3 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 15 грам
Якщо ви є прихильником іноземних кухонь, то вам слід взяти на замітку рецепт приготування яєчні по-американськи. Не можна сказати, що вона чимось колосально відрізняється, але своя родзинка в цій страві, безумовно, є.

1. Яйця по одному вбити в глибоку миску.

2. Додати трохи солі і злегка перемішати віночком або вилкою. Збивати сильно зовсім не обов'язково. За бажанням можна додати трохи молока (такі варіанти зустрічаються в традиційному рецепті), але особисто мені подобається більше варіант без нього.

3. На сковороді розтопити вершкове масло. Воно повинно повністю розтанути, але ні в якому разі не горіти.

4. Потім необхідно вилити яйця на сковороду і відразу почати інтенсивно помішувати. Секрет цієї страви в тому, що яєчня не повинна присмажуватися. Чим інтенсивніше ви будете помішувати, тим однорідніше буде готове блюдо, але краще, якщо там все-таки будуть відчувати окремі шматочки. Помішувати потрібно до моменту, поки маса не почне загусати і яйця будуть повністю готові. Чекати апетитною скоринки не слід, в цьому рецепті її просто не повинно бути.

5. Готову страву викласти на тарілку і подавати гарячим. Зверху можна присипати свіжою зеленню і меленим перцем.

Цей простий рецепт яєчні по-американськи можна доповнити смаженим беконом і свіжими овочами.

Схожі рецепти