Американська бублик
(покроковий рецепт з фото)
Американські бублики або бейгли відрізняються від традиційних і звичних нам бубликів. Їх їдять з джемами, сиром або навіть рибою. Це ніжні булочки. Як приготувати американську баранку, читайте нижче.
Bagel / Beigel - традиційний американський бублик. Тісто і спосіб приготування в корені відрізняються від звичних нам. Повітряні, практично невагомі бублики, часто доповнюють якимись джемами, соусами і навіть рибою. Це практично основа під сендвіч. Чимось нагадує бургер, наповнень начинкою бейгель.
В будь-якому випадку, спробувати його варто, і, можливо, саме він стане Вашим улюбленцем.
- Пшеничне борошно - 2 склянки
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Мак - За сМаком
- Кунжут - За сМаком
У теплу воду додайте половину борошна, цукор і дріжджі. Залиште в теплому місці на півгодини.
Додайте рослинне масло, сіль і борошно, що залишилося. Вимісити тісто.
Залиште його ще на 15 хвилин.
Залиште його ще на 15 хвилин.
Розділити тісто 6 частин. Сформуйте м'ячики, зробіть всередині дірочку, щоб вийшов бублик.
Залиште ще на 20 хвилин.
Залиште ще на 20 хвилин.
У киплячу воду опустіть по 2-3 бублика і дайте проваритися по хвилині з кожної сторони.
Дістаньте і викладіть на паперовий рушник.
Дістаньте і викладіть на паперовий рушник.
Ретельно перемішайте Мак з цукром.
Умочіть кожен бублик в Мак або Кунжут і викладіть на Пекарській папір.
У розігріту до 220 градусів духовку поставте деко з бубликами на 13-18 хвилин.
Дістаньте, дайте охолонути і пробуйте. Смачного!
У розігріту до 220 градусів духовку поставте деко з бубликами на 13-18 хвилин.
Дістаньте, дайте охолонути і пробуйте. Смачного!