Пасха американська

Пасха американська
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
В Америці свято Пасхи також широко відзначається, як і у нас. Хоча традиційний для нас паску вони не готують. Але ми все одно спробуємо їх пригостити чудовим паскою з шоколадною глазур'ю.

опис приготування:

Ще один варіант приготування смачного і повітряного паски на Великдень. змішайте дріжджі, цукор і борошно з теплим молоком і дайте опарі піднятися. Додайте в опару розтерті з цукром жовтки, м'який маргарин і борошно. замісити тісто, введіть в нього збиті білки і залиште на півтори години добре піднятися. Потім додайте сухофрукти. Форми змастіть маргарином, покладіть на дно кружечки промасленого пергаменту і наповніть на третину тестом. Залиште на 20-30 хвилин, потім випікаючи в духовці протягом 35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, прикрасьте. Зі святом!

  • маргарин— 300 грам
  • цукор— 350 грам
  • дріжджі— 50 грам
  • Ізюм— 150 грам
  • Ванільний цукор— 30 грам
  • борошно— 1 кілограм
  • молоко— 1,5 склянки
  • яйце— 6 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • Шоколадна глазур— За смаком
Великдень американська - фото крок 1 Дріжджі з дрібкою цукру розчиніть в теплому молоці. Коли з'явиться пінка, додайте половину борошна, перемішайте і залиште на деякий час в теплому місці.

Великдень американська - фото крок 2 маргарин розм'якшити.

Великдень американська - фото крок 3 Жовтки розітріть з цукром і ваніллю і відправте їх з маргарином і решті борошном в опару. замісити тісто, введіть в нього збиті білки і залиште на півтори години добре піднятися. Потім додайте сухофрукти.

Великдень американська - фото крок 4 Форми змастіть маргарином, покладіть на дно кружечки промасленого пергаменту і наповніть на третину тестом. Залиште на 20-30 хвилин, потім випікаючи в духовці протягом 35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, і прикрасьте шоколадною глазур'ю. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Американська бублик

Американська бублик

Американські бублики або бейгли відрізняються від традиційних і звичних нам бубликів. Їх їдять з джемами, сиром або навіть рибою. Це ніжні булочки. Як приготувати американську баранку, читайте нижче. опис приготування: Bagel / Beigel - традиційний американський бублик. Тісто і спосіб приготува...

читати далі
Американська лазіння

Американська лазіння

Ця лазіння готується без соусу "; Бешамель ";, зате з дуже смачною рикоттой. Виходить дуже смачно і корисно, адже Рикоттамістить дуже багато кальцію. Крім того, тут багато твердого сиру і овочів. опис приготування: Приготуємо американську лазанью в домашніх умовах. Для лазаньї потрібно приготу...

читати далі
Яєчня більш американська

Яєчня більш американська

Пропоную вашій увазі відмінний варіант завтра — яєчня по-американськи. Цей рецепт допоможе урізноманітнити злегка обридлі омлети і яєчні. опис приготування: Якщо ви є прихильником іноземних кухонь, то вам слід взяти на замітку рецепт приготування яєчні по-американськи. Не можна сказати, що вон...

читати далі
Цукерки «Пасха»

Цукерки «Пасха»

Ці чудові цукерки в нашій родині прийнято готувати на кожну Пасху! Вони готуються з мигдальною борошна, fistašek і шоколад. Цукерки чудово виглядають на святковому столі. Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування цукерок "; Пасха ";. Все дуже просто, із зазначе...

читати далі
Пасха «царська» сира

Пасха «царська» сира

Якщо у вас немає часу на випічку традиційних великодніх пасок (готуються вони дуже довго), можна трохи схитрувати. розповім, як приготувати паску «Царську» сиру, що робиться з сиру. опис приготування: Рецепт приготування дуже простий, навіть базовий, без додавання горіхів, сухофруктів і іншого...

читати далі