Рецепт Пасха американська фото

Пасха американська
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

В Америці свято Пасхи також широко відзначається, як і у нас. Хоча традиційний для нас паску вони не готують. Але ми все одно спробуємо їх пригостити чудовим паскою з шоколадною глазур'ю.

Опис приготування:

Ще один варіант приготування смачного і повітряного паски на Великдень. Змішайте дріжджі, цукор і борошно з теплим молоком і дайте опарі піднятися. Додайте в опару розтерті з цукром жовтки, м'який маргарин і борошно. Замісити тісто, введіть в нього збиті білки і залиште на півтори години добре піднятися. Потім додайте сухофрукти. Форми змастіть маргарином, покладіть на дно кружечки промасленого пергаменту і наповніть на третину тестом. Залиште на 20-30 хвилин, потім випікаючи в духовці протягом 35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, прикрасьте. Зі святом!

  • Маргарин - 300 грам
  • Цукор - 350 грам
  • Дріжджі - 50 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Ванільний цукор - 30 грам
  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Яйце - 6 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколадна глазур - За смаком
великдень американська - фото крок 1
Дріжджі з дрібкою цукру розчиніть в теплому молоці. Коли з'явиться пінка, додайте половину борошна, перемішайте і залиште на деякий час в теплому місці.
великдень американська - фото крок 2
Маргарин розм'якшити.
великдень американська - фото крок 3
Жовтки розітріть з цукром і ваніллю і відправте їх з маргарином і решті борошном в опару. Замісити тісто, введіть в нього збиті білки і залиште на півтори години добре піднятися. Потім додайте сухофрукти.
великдень американська - фото крок 4
Форми змастіть маргарином, покладіть на дно кружечки промасленого пергаменту і наповніть на третину тестом. Залиште на 20-30 хвилин, потім випікаючи в духовці протягом 35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, і прикрасьте шоколадною глазур'ю.

Схожі рецепти