Барбекю піца з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Що я готова їсти майже кожен день, так це морепродукти і піцу. А що ви скажете, якщо ми з'єднаємо всі разом, та ще й додамо дещо цікаве? думаю, що вийде неймовірно смачно! перевіримо?
Пропоную вам вивчити, як приготувати барбекю піцу з креветками. З назви зрозуміло, що ми будемо використовувати соус, який дасть пряний смак. В якості основи використовуються готові коржі, тому пекти виріб буде швидко. До речі, замість даної начинки, можете спробувати і що-небудь з песто або італійськими сосисками.
- Креветки - 240 грам
- Соус барбекю - 45 мілілітрів
- Моцарелла - 60 грам
- Коржик - 2 штуки (нААН або інша)
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Braai, гілочка - 2 штуки
- Вапно - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Приправа для креветок - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте кубиками помідор. Половину цибулі наріжте часточками, а другу подрібніть. Одну половинку лайма наріжте четвертинками, а з другої злийте сік. Дрібно нарубати лук. Подрібніть петрушку. Очищені креветки змішайте з приправою.
2. Змішайте разом помідор, сік лайма, подрібнену цибулю, петрушку і перець.
3. На коржі розподіліть соус Барбекю, крупно нарізану цибулю і натріть сир.
4. Запікайте піцу 8 хвилин в духовці при 220 градусах.
5. В цей же час обсмажте креветки в маслі з обох боків до рум'яної скоринки, близько 2-х хвилин з кожного боку.
6. В кінці викладіть на коржі томатну начинку, а зверху розподіліть креветки. Смачного!