Піца «барбекю»
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів італійської кухні хочу запропонувати поповнити свою кулінарну скарбничку ще одним дуже цікавим рецептом. Вашій увазі пропоную варіант, як приготувати піцу "барбекю" .
Щоб заощадити час, я рекомендую використовувати вже готове тісто і курочку: копчену, відварну або смажену, наприклад. Весь секрет, звичайно, в соусі. Без нього не вийде піца "барбекю" в домашніх умовах. Він може бути як покупним, так і приготованим. До речі, крім курки в начинку можете використовувати також шинку або салямі, наприклад, буде дуже смачно.
- Куряча грудка - 200 грам
- Соус барбекю - 1-1.5 Ст. Ложки
- Сир - 200 грам
- Цибулина - 1/4 штуки
- Зелень - 1 щіпка
- Тісто для піцци - 1 штука
1. Тісто розкачати, викладіть на пергамент і відправте в розігріту духовку хвилин на 10-12, щоб воно стало трохи хрустким.
2. Після викладіть на тісто соус і розподіліть по всій поверхні рівномірно.
3. Натріть на середній терці сир і викладіть зверху. В рецепт приготування піци "барбекю" можете взяти будь-який твердий сир.
4. Очистіть невелику частину цибулини і розкладіть рівним шаром.
5. Тепер покладіть курочку і зелень, в даному випадку - це петрушка. Усе, можна відправити піцу в духовку і випікати хвилин 12-15, поки сир не розплавиться.
6. Ось така краса вийшла в результаті. Дайте трохи охолонути і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!