Піца на деку в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати піцу на деку в духовці. Нескладне в приготуванні тісто і ситна домашня начинка роблять піцу соковитою, дуже смачною і ароматною. Пробуйте приготувати!
Така піца може подаватися гарячою, також її цілком можна брати з собою на роботу або навчання в якості перекусу в холодному вигляді.
З такої кількості інгредієнтів виходить цілий деко смачної піци, це означає, що ви зможете нагодувати нею всю сім'ю і гостей.
- Борошно - 750 грам
- Дріжджі - 11 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Помідори - 3 штуки
- Ковбаса / шинка - 400 грам
- Орегано - За смаком
- Оливки - За смаком
- Сир - 200 грам
Спочатку замісити тісто. Насипаємо в миску тісто, робимо поглиблення в гірці, насипаємо туди дріжджі, наливаємо оливкову олію, сиплемо сіль, nalivaem 400 мл води, цукор.
Замішуємо тісто в мисці, а потім перекладаємо все на стіл і замішуємо руками до еластичності.
Деко змащуємо рослинним маслом і гріємо духовку до 200 граудсов. Розкачуємо тісто, кладемо в деко і розтягуємо, щоб воно вляглося за формою.
Змащуємо тісто томатною пастою по всій площі і викладаємо начинку: порізану довільними шматочками ковбасу і / або шинку, помідори кружечками, нарізані оливки, присипаємо піцу ароматним орегано.
Ставимо піцу в духовку на 15 хвилин. Після дістаємо деко і натираємо на піцу сир. Потім відправляємо її в духовку ще на 5-8 хвилин.