Картопля зі свининою в духовці на деку
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо відноситься до східної кухні, воно просякнуте спеціями і м'ясними ароматами. Може бути використано в якості сімейного святкового вечері, на пращднік для зустрічі друзів і гостей. Дуже смачно.
Для приготування справжнього витвору кулінарного мистецтва необхідно крім традиційного м'яса та картоплі, використовувати зелень, часник і вино. Всі ці інгредієнти в процесі приготування обмінюються і просочуються смаком і ароматом один одного, в результаті виходить справжнє кулінарне шоу продуктів, де кожен доповнює і прикрашає композицію.
Дивіться, як приготувати картоплю зі свининою в духовці на деку.
- Свинина - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Цибуля - 4 штуки
- Вино червоне сухе - 2 склянки
- Картопля - 1 кілограм
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Зелень кінзи - 1 пучок
- Часник - 4 зубчики
1. Очистіть від шкірки цибулю і поріжте на півкільця.
2. М'якоть м'яса поріжте на невеликі шматки. Посипте сіллю і перцем. Змішайте з цибулею, додайте вина і залиште маринуватися.
3. Покладіть м'ясо на сковороду, смажте. У процесі приготування поливайте соком. Готуйте продукти до золотого кольору, потім перекладіть в посуд з жаростійкого матеріалу. Духова шафа включите на 200 градусів.
4. Картопля наріжте кружальцями. У деко покладіть картоплю. Запікайте 20 хвилин, додаючи жир. Додайте до картоплі м'ясо і перемішайте.
5. Поріжте цибулю на півкільця. До дроблення часнику додайте порізану петрушку і кінзу. До порізати півкільцями цибулі додайте подрібнений часник. Розітріть.
6. З'єднайте продукти. Перешкодьте. З 10 хвилин поставте в духовку. Ткемалі або сацібелі чудово підійдуть до вашої картоплі зі свининою.