Песто ді фісташки
(покроковий рецепт з фото)
Фісташковий Песто (фісташки Песто) - багатющий смак фісташок збалансований з лимонною цедрою в популярному італійському соусі. Має солодкий смак і відмінно підійде до смаженим овочам.
Об'єднати в кухонному комбайні або процесорі: базилік, оливкова олія, попередньо обсмажені фісташки, Kinzu, тертий сир пармезан, цедру лимона і 3 зубчики часнику - подрібнити все до пастоподібного стану, приправити сіллю і перцем.
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і перець - - За смаком
Об'єднати в кухонному комбайні або процесорі: базилік, оливкова олія, попередньо обсмажені фісташки, Kinzu, тертий сир пармезан, цедру лимона і 3 зубчики часнику - подрібнити все до пастоподібного стану, приправити сіллю і перцем.