Рецепт Песто ді фісташки фото

Песто ді фісташки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Горіхи
Вагітним і годуючим
На вечерю , На святковий стіл
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 хв.

Фісташковий Песто (фісташки Песто) - багатющий смак фісташок збалансований з лимонною цедрою в популярному італійському соусі. Має солодкий смак і відмінно підійде до смаженим овочам.

Опис приготування:

Об'єднати в кухонному комбайні або процесорі: базилік, оливкова олія, попередньо обсмажені фісташки, Kinzu, тертий сир пармезан, цедру лимона і 3 зубчики часнику - подрібнити все до пастоподібного стану, приправити сіллю і перцем.

  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль і перець - - За смаком
Об'єднати в кухонному комбайні або процесорі: базилік, оливкова олія, попередньо обсмажені фісташки, Kinzu, тертий сир пармезан, цедру лимона і 3 зубчики часнику - подрібнити все до пастоподібного стану, приправити сіллю і перцем.

Схожі рецепти