Перлотто з буряком в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перлотто з буряком в мультиварці - це, грубо кажучи, звичайна перлова каша. Але завдяки цікавим інгредієнтів, які додані в цю кашу, вона стає смачною і красивою.
Перлотто готується практично так, як різотто. Різниця в тому, що в першому варіанті використовується не рис, а перловка. Спасибі svekle, воно набуває насичений червоний відтінок. Сир вдало доповнює блюдо, роблячи його ніжним. Щоб дізнатися, як приготувати перлотто з буряком в мультиварці, прочитайте цей рецепт.
- Перлова крупа - 170 грам
- Буряк - 150 грам
- Лук-пориста - 50 грам
- Сир сирний - 50 грам
- Стебло селери - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Перловку промийте і замочіть в холодній воді на ніч. Буряк вимийте, запечіть в духовці п'ятнадцять хвилин при ста вісімдесяти градусах. Sveklu помер від наждачного паперу.
2
Лук і селеру вимийте і почистіть. Наріжте їх дрібними шматочками. В мультиварці розігрійте рослинне масло, викладіть в нього спочатку цибулю, а потім селера. Пасеруйте овочі на маслі, потім викладіть до них перловку.
3
Влийте в мультиварку стакан води і готуйте перловку з овочами до тих пір, поки вона повністю не випарується. Потім процедуру повторіть.
4
Перетворіть буряк в пюре за допомогою погружного блендера. Вимийте лимон і натріть половину цедри на дрібній тертці. Після цього додайте інгредієнти в мультиварку і тушкуйте ще п'ять хвилин. Блюдо посоліть і подавайте, виклавши в центр трохи сиру.