Рецепт Перлотто фото

Перлотто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Крупи , Перлова крупа
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати перлотто. Це досить популярна страва італійської кухні, а точніше - це різотто, але з знайомої нам перлової крупи. Повинно бути дуже цікаво. Спробуємо!

Опис приготування:

Виявилося, що є чимало рецептів цього блюда. Головне, щоб залишився головний інгредієнт (перловка) і бульйон, а інші продукти можуть змінюватися. Я пропоную вам додати куряче філе, тоді відразу буде і гарнір, і гаряче. Пам'ятайте, що перловку попередньо потрібно замочити, інакше вона буде хрустіти на зубах.

  • Куряче філе - 120 грам
  • Перлова крупа - 80 грам
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Борошно - 10 грам
  • Зелений горошок - 35 грам
  • Рукола - 10 грам
  • Шинка - 15 грам
  • Бульйон курячий - 450 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
перлотто - фото крок 1
Перлову крупу замочіть, а потім відваріть в бульйоні з лавровим листом. Готову кашу поперчіть і посоліть.
перлотто - фото крок 2
Рослинна олія з'єднайте з подрібненим часником. Влийте його до перловки.
перлотто - фото крок 3
Вершкове масло перетріть з борошном. Залиште масу в холодильнику.
перлотто - фото крок 4
У кашу додайте горошок. Перемішайте. Тримайте перловку на повільному вогні.
перлотто - фото крок 5
Як тільки перлотто буде готово, додайте в нього борошно з маслом.
перлотто - фото крок 6
В кінці додайте промиту рукколу, трохи порвіть її.
перлотто - фото крок 7
Обсмажте шматочки курячого філе і дрібно нашатковану шинку в олії до готовності.
перлотто - фото крок 8
Прикрасьте перлотто м'ясом зі сковороди. Можете додати зелень. Смачного!

Схожі рецепти