Рецепт Томатне перлотто фото

Томатне перлотто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Крупи , Помідор , Перлова крупа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші , Різотто
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Томатне перлотто або орзотто - популярна страва італійської кухні. Я сьогодні приготую веганські варіант, без додавання сиру. Блюдо виходить ніжним, ситним, смачним і дуже ароматним.

Опис приготування:

Поки я не спробувала цей рецепт, як приготувати томатне перлотто, я не любила перлову крупу. Тепер я з задоволенням готую перловку тільки так! Вона виходить дуже ніжною, добре засвоюється організмом і заряджає нас бадьорістю на весь день.

  • Крупа перлова - 1 Склянка
  • Томати у власному соку - 400 грам
  • Соус томатний - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Базилік - 1 штука (гілочка)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
томатне перлотто - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Перлову крупу залийте окропом, залиште на ніч. Злийте воду, залийте окропом так, щоб вода покрила крупу на палець, і відваріть до готовності протягом 15-20 хвилин.
томатне перлотто - фото крок 2
Я варю в мультиварці в режимі"Крупа" . Відкиньте крупу на сито.
томатне перлотто - фото крок 3
Поки відварюється крупа, очистіть цибулю і часник, подрібніть. Розігрійте масло на сковороді з високими бортиками. Пасеруйте цибулю і часник до м'якості. Помідори очистіть від шкірки, розімніть вилкою. Додайте томатне пюре, томатний соус, сіль, цукор за смаком, перемішайте.
томатне перлотто - фото крок 4
Приправте подрібненими розмарином і базиліком, тушкуйте протягом 10 хвилин.
томатне перлотто - фото крок 5
Готову крупу додайте в томатний соус, Тушіте 5 хвилин. Поперчіть за смаком.
томатне перлотто - фото крок 6
Подавайте з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти