Томатне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати печиво на томатному соку. Для нього будуть потрібні найпростіші інгредієнти, а сам процес простий і не відніме у вас багато часу.
Докладніше, як приготувати томатне печиво, я розповім нижче. Томатний сік можна замінити томатною пастою з водою. За бажанням в печиво можна додати трохи італійських трав. Томатне печиво виходить м'яким, розсипчастим і дуже смачним.
- Борошно - 125 грам
- Томатний сік - 85 мілілітрів
- Рослинна олія - 16 грам
- Цукор - 16 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Кунжут - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте томатний сік з цукром до його повного розчинення. Додайте сіль, олія, соду.
Влийте суміш в борошно і замісіть еластичне тісто.
Розкачайте тісто завтовшки в півсантиметра, потім формочкой виріжте печиво.
Посипте печиво кунжутом і злегка втисніть його, щоб він краще закріпився. Випікайте печиво 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Томатне печиво готове, смачного!