Рецепт Томатне печиво фото

Томатне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Овочі , Помідор
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Пропоную приготувати печиво на томатному соку. Для нього будуть потрібні найпростіші інгредієнти, а сам процес простий і не відніме у вас багато часу.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати томатне печиво, я розповім нижче. Томатний сік можна замінити томатною пастою з водою. За бажанням в печиво можна додати трохи італійських трав. Томатне печиво виходить м'яким, розсипчастим і дуже смачним.

  • Борошно - 125 грам
  • Томатний сік - 85 мілілітрів
  • Рослинна олія - 16 грам
  • Цукор - 16 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Кунжут - За смаком
томатне печиво - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
томатне печиво - фото крок 2
Змішайте томатний сік з цукром до його повного розчинення. Додайте сіль, олія, соду.
томатне печиво - фото крок 3
Влийте суміш в борошно і замісіть еластичне тісто.
томатне печиво - фото крок 4
Розкачайте тісто завтовшки в півсантиметра, потім формочкой виріжте печиво.
томатне печиво - фото крок 5
Посипте печиво кунжутом і злегка втисніть його, щоб він краще закріпився. Випікайте печиво 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
томатне печиво - фото крок 6
Томатне печиво готове, смачного!

Схожі рецепти