Рецепт Перемечікі фото

Перемечікі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Випічка

Рецепт приготування перемечіков. Взагалі то, біляші називають великий пиріг, який начиняють дрібно нарізаною начинкою. А перемечікі - це те, що ми називаємо беляшами.

Для приготування перемечій використовують такі інгредієнти як: молоко, яйця, вода, мука, вершкове масло і дріжджі. Обсмажують перемечі з двох сторін до золотистого кольору.

  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 6 склянок
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
перемечікі - фото крок 1
1. У тістомісильна машина по черзі додаємо молоко, воду, яйця, сіль, борошно, цукор, дріжджі, вершкове масло і соняшникова олія (додавати строго в перерахованої послідовності). Півтори години чекаємо.
перемечікі - фото крок 2
2. Поки замішується тісто, приготуємо м'ясний фарш. Яловичину і свинину перемолоти через м'ясорубку, додаємо в м'ясо яйце (щоб не розсипався фарш), додаємо очищений і натертий на дрібній тертці цибулю. Потім для пишності додамо молоко, поперчити.
перемечікі - фото крок 3
3. Починаємо ліпити перемечі. Від тесту відокремлюємо шматочки і робимо невеликі колобки.
перемечікі - фото крок 4
4. Колобки розгортаємо в коржі качалкою. М'ясний фарш кладемо на середину кожної розкатаної коржі. Фаршу кладемо досить багато.
перемечікі - фото крок 5
5. Верхи вниз пиріжки акуратно опускаємо в киплячу олію. Коли верх стане золотистого кольору, перевертаємо.
перемечікі - фото крок 6
6. Потім перепечи викладаємо на тарілку. Блюдо готово.

Схожі рецепти