Перемечікі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування перемечіков. Взагалі то, біляші називають великий пиріг, який начиняють дрібно нарізаною начинкою. А перемечікі - це те, що ми називаємо беляшами.
Для приготування перемечій використовують такі інгредієнти як: молоко, яйця, вода, мука, вершкове масло і дріжджі. Обсмажують перемечі з двох сторін до золотистого кольору.
- Молоко - 600 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 6 склянок
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки

1. У тістомісильна машина по черзі додаємо молоко, воду, яйця, сіль, борошно, цукор, дріжджі, вершкове масло і соняшникова олія (додавати строго в перерахованої послідовності). Півтори години чекаємо.

2. Поки замішується тісто, приготуємо м'ясний фарш. Яловичину і свинину перемолоти через м'ясорубку, додаємо в м'ясо яйце (щоб не розсипався фарш), додаємо очищений і натертий на дрібній тертці цибулю. Потім для пишності додамо молоко, поперчити.

3. Починаємо ліпити перемечі. Від тесту відокремлюємо шматочки і робимо невеликі колобки.

4. Колобки розгортаємо в коржі качалкою. М'ясний фарш кладемо на середину кожної розкатаної коржі. Фаршу кладемо досить багато.

5. Верхи вниз пиріжки акуратно опускаємо в киплячу олію. Коли верх стане золотистого кольору, перевертаємо.

6. Потім перепечи викладаємо на тарілку. Блюдо готово.