Рецепт Перці, фаршировані сиром фото

Перці, фаршировані сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Фаршировані
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Пропоную класний вегетаріанський рецепт - перці, фаршировані сиром. Закусочка просто чудова. Виглядає гарно, на смак чудова, низькокалорійна. А що ще треба для щастя потрібно?

Опис приготування:

Перці, фаршировані сиром, - obaldennaya сніданок, яку я готую постійно. Дуже мені подобається поєднання сиру і печеного перцю. Тим більше, в жарку погоду абсолютно не хочеться їсти жирне. Тому такий простий рецепт перців, фаршированих сиром, завжди виручає. До речі, готувати цю закуску можна і в домашніх умовах, і природа, на відкритому вогні - виходить однаково смачно. Мені на відкритому вогні подобається ще більше - запах димку робить закуску просто божественної

  • Болгарський перець - 6 штук
  • Сир - 200 грам
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Базилік - 1 штука (пучок)
  • Кріп, петрушка - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
перці, фаршировані сиром - фото крок 1
Кладемо перці на деко і відправляємо в розігріту до 180 г. Духовку на хвилин 15. Повинні запікатися до готовності, поки не з'являться підпалини. Баклажани пішли на інше блюдо, не зважайте увагу на них
перці, фаршировані сиром - фото крок 2
Готові перці вкриваємо фольгою і чекаємо поки вони повністю охолонуть. Потім починаємо їх обробляти. Витягнемо насіння і знімемо шкірку. Розрізаємо перці навпіл або на три частини.
перці, фаршировані сиром - фото крок 3
Готуємо наповнювач для перців. Для цього в зручній посуді змішаємо сир, сир, дрібно нарізаний базилік, кріп, петрушку. Посолити і поперчити. Плавлений сир можна замінити звичайним сиром, натертим на дрібній тертці.
перці, фаршировані сиром - фото крок 4
У кожен перець кладемо по ложці начинки і звертаємо рулетиками. Рулетики складаємо в блюдо, прикрашаємо кропом і подаємо до столу.

Схожі рецепти