Перці, фаршировані сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную класний вегетаріанський рецепт - перці, фаршировані сиром. Закусочка просто чудова. Виглядає гарно, на смак чудова, низькокалорійна. А що ще треба для щастя потрібно?
Перці, фаршировані сиром, - obaldennaya сніданок, яку я готую постійно. Дуже мені подобається поєднання сиру і печеного перцю. Тим більше, в жарку погоду абсолютно не хочеться їсти жирне. Тому такий простий рецепт перців, фаршированих сиром, завжди виручає. До речі, готувати цю закуску можна і в домашніх умовах, і природа, на відкритому вогні - виходить однаково смачно. Мені на відкритому вогні подобається ще більше - запах димку робить закуску просто божественної
- Болгарський перець - 6 штук
- Сир - 200 грам
- Вершковий сир - 200 грам
- Базилік - 1 штука (пучок)
- Кріп, петрушка - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Кладемо перці на деко і відправляємо в розігріту до 180 г. Духовку на хвилин 15. Повинні запікатися до готовності, поки не з'являться підпалини. Баклажани пішли на інше блюдо, не зважайте увагу на них
Готові перці вкриваємо фольгою і чекаємо поки вони повністю охолонуть. Потім починаємо їх обробляти. Витягнемо насіння і знімемо шкірку. Розрізаємо перці навпіл або на три частини.
Готуємо наповнювач для перців. Для цього в зручній посуді змішаємо сир, сир, дрібно нарізаний базилік, кріп, петрушку. Посолити і поперчити. Плавлений сир можна замінити звичайним сиром, натертим на дрібній тертці.
У кожен перець кладемо по ложці начинки і звертаємо рулетиками. Рулетики складаємо в блюдо, прикрашаємо кропом і подаємо до столу.